Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Legyél a saját lakberendeződ! Így teheted az otthonodat igazán exkluzívvá!

2016-11-29

 
Talán közhelyesnek tűnik a mondás, hogy "mindenhol jó, de a legjobb otthon", pedig ez tényleg így van - kivéve persze, ha nyaralunk, mert hát na... Éppen ezért mindenki egyedi és csodás otthont szeretne magának, amit tényleg a sajátjának érezhet és kedvére alakíthatja. Szerencsére egy szép exkluzív otthon, ma már nem csak pénz kérése, csak jó ízlés és egy kis stílusérzék kell hozzá.
 

Játssz a színekkel!

Nyilván mindenkinek megvannak a kedvenc színei, bár ami jól mutat egy ruhán, nem biztos, hogy szép lesz a falon is. Ha igazán stílusos szeretnél lenni, válaszd a 2017-es év trendszíneit, melyek között megtalálható a koszos kék, a kékes zöld és a szénszürke is, amik szerencsére sokkal kifinomultabbak az idei babakék és babarózsaszínnél. A tenger árnyalatait bátran használhatod a fürdőben, vagy a konyhában is, de ha inkább a klasszikus stílust kedveled, akkor válaszd a szénszürkét, amivel nagyon modernné teheted a teret.

 

 

 

Engedd be a fényt!

Kicsi és sötét a lakásod? Néhány apró trükkel gyorsan segíthetsz ezen. A tükör például amellett, hogy szinte bármelyik helyisgében jól mutat és a teret is látványosan megnöveli, szuperül visszaveri a fényt, így világosabbá teszi a lakás bármely pontját. Egy másik hasznos dolog, a fényes parketta, ami szintén nagyobbnak és világosabbnak láttatja a szobát, így a lakás sötétebb részeiben érdemes ezt használnod. Ráadásul nem is kell feltétlenül új vagy világosabb színű padlóburkolót venned, az is elég lehet, ha újralakkozod a régi parkettát.

 

 

 

Figyelj a részletekre!

Egy lakást az apró kiegészítők és emlékek tesznek igazán otthonossá, így nem árt, ha ezekből is szem előtt hagysz néhányat a szobák különböző pontjain. Persze az is lehet, hogy nem kedveled ezeket a "csetreszeket" és inkább a modernebb kiegészítők híve vagy, ez esetben bármelyik lakberendezési boltban könnyedén beszerezhetsz néhány stílusos darabot.

 

 

 

Finom anyagok és stílusos minták

A lakásban használt anyagok is igen fontos szerepet töltenek be abban, hogy otthonod barátságos, elegáns tér legyen! Ágytakarónak puha, kellemes tapintású anyagot érdemes választanod, ha pedig egy kis fénye is van, az a legjobb! Az ablakokra is magas minőségű, finom kidolgozású függönyanyagok között keresgélj, hiszen a legszebbek itt is azok az, amelyek finoman fénylenek, illetve fényes szálakkal díszítettek. Ha igazán elegáns hatást szeretnél, válassz a fényáteresztő függöny mellé dekor- vagy sötétítő függönyt is!

 

 

 

Forrás:

www.femcafe.hu