Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

LEDmaster - RGB led vezérlő (RF) Fekete

6 802 Ft
(5 356 Ft + ÁFA)

A termék jelenleg nincs raktáron.
 Raktárkészlet: 0

 
Fekete
Nincs raktáron
Házhozszállítás 20 000 Ft felett INGYENES!

 Hétköznap 15 óráig leadott megrendelését következő munkanap kiszállítjuk!

15 nap pénzvisszafizetési garancia!

Technikai adatok:

Gyártói cikkszám
3844
Cikkszám
1371
Termékkód
LEDmaster - RGB led vezérlő (RF) Fekete
Gyártó / márka
LEDmaster
Magasság
20 mm
Vízállósági szint
IP20
Áramerősség
18 A
Hosszúság
115 mm
Feszültség
12-24 V
Távirányítás
Rádiófrekvenciás
Szélesség
55 mm
Garancia
2 év

Egyéb információk:

Technikai paraméterek:

 

Vezérlő:
Feszültség: 12-24 Volt DC
Max. kimeneti áram: 6A/csatorna
Max. készenléti áram: 10mA
Működési hőmérséklet: -20~60°C
Teljesítmény: 216W

Távirányító:
Elem: 1.5V*3 AAA
Méret:115mmX55mmX20mm
Vezeték nélküli frekvencia: 433.92MHz
Távirányító hatótávolsága: nyílt területen 20-30M

Vezérlő leírás:

 

 1. Először csatlakoztassa a szalag kimeneti kábeleit a vezérlő output csatlakozási pontokba, ezt követően a tápkábelt a vezérlő input csatlakozójába; Bizonyosodjon meg arról, a bekapcsolást megelőzően, hogy nincs rövid zárlat.
 2. A vezérlő és a távirányító összekapcsolása:
  - A vezérlő árammal való összekötésétől számított 3 másodpercen belül nyomjon meg egyszer bármilyen gombot a távirányítón, az RGB led szalag háromszor fog villogni. A vezérlő és a távirányító sikeresen össze van rendelve egymással.
  - A párosítás az elem kicserélése után is megmarad, nem kell újra párosítani.
  - Egy távirányító több vezérlőt tud vezérelni. Kérem, a fent leírt módon, egyenként párosítsa össze a távirányítót a vezérlőkkel.
  - Párosítás törlése: ha már nem szeretné vezérelni a vezérlőt a távirányítóval, szüntesse meg a tápellátását a vezérlőnek (10 másodpercig), ezt követően helyezze ismételten feszültség alá és nyomjon meg bármilyen gombot háromszor gyorsan egymás után, ekkor az RGB led szalag hatszor egymás után gyorsan fog villogni. Ez azt jelenti, hogy a párosítás törölve van, a távirányító többé nem alkalmas a vezérlő vezérlésére.
 3. A távirányítón 5 gomb és egy színgyűrű található. A funkciók az alábbiak:

   
  Piros gomb: Ki-, Bekapcsolás
rádiófrekvenciás RGB LED szalag vezérlő Színvilágítás gomb: nyomja meg egyszer a színvilágítás mód bekapcsolásához, ekkor a színtárcsa használható lesz. Ha 3 másodpercen keresztül folyamatosan nyomja a gombot, akkor az előtelepített program az RGB szín fokozatos váltás mód lép életbe, és automatikusan fog a fény színe változni.
rádiófrekvenciás RGB LED szalag vezérlő Fehér fény: nyomja meg ahhoz hogy az RGB led szalag fehéren világítson. nyomja meg egyszer a színvilágítás mód bekapcsolásához, ekkor a színtárcsa használható lesz. Ha 3 másodpercen keresztül folyamatosan nyomja a gombot, akkor az előtelepített program az RGB szín fokozatos váltás mód lép életbe, és automatikusan fog a fény színe változni.
rádiófrekvenciás RGB LED szalag vezérlő Fényerő növelés: nyomja meg a fényerő növeléséhez, összesen 8 fokozat létezik.
rádiófrekvenciás RGB LED szalag vezérlő Fényerő csökkentés: nyomja meg a fényerő csökkentéséhez, összesen 8 fokozat létezik
  Érintő színgyűrű: az érintő színgyűrű egy teljesen megbízható érintéses induktor, és csak a kéz ujjaira reagál. A színvilágítás módban, amikor az ujja hozzáér a színtárcsához, az a szín jelenik meg amit épp megérint.

Figyelem:

 1. Amikor az elemeket cseréli, kérem figyeljen arra hogy 10 másodpercen belül ne érintse meg a színtárcsát vagy ne takarja le azt a tenyerével. Ha a színtárcsa nem működik az elemek kicserélését követően, kérem vegye ki az elemeket és 10 másodperc elteltével helyezze be újra őket.
 2. Az üzembe helyezés ideje alatt, kérem tartsa távol a vezérlő antennáját mindenféle fémes elemtől, hogy egy nagy hatótávolságot kaphassunk.

Csatlakozási rajz:

 

t