Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

110 országban debütálhat az év egyik legnagyobb androidos szenzációja

2014-03-10

Még meg sem jelent, de már a fél világ ismerősként üdvözli a 2014-es HTC One (M8) modellt, annyi részlet szivárgott már ki róla.

Az év egyik legjobb, sőt van, aki azt is megkockáztatja, hogy „a legjobb” androidos okostelefonja lehet a HTC One 2014-es követőjét, a röviden csak M8-ként emlegetett készülék. Hivatalos bejelentése valószínűleg március 25-én lesz, és két héttel rá már 110 országban meg lehet vásárolni a telefont, így egyes helyeken akár meg is előzheti a Galaxy S5-öt.

Persze nemcsak az egyik legjobb androidos telefon címre pályázhatna, hanem az év legkevésbé titokban maradt eszköze címre is, ritka ugyanis, hogy egy készülék megjelenése előtt ennyi minden kiszivárogjon róla.

Forrás: weibo

Megjelentek már róla képek, többek között itt, és ezen az oldalon is, és felkerült a YouTube-ra egy több mint tízperces, igen kimerítő videó. Állítólag az egyik dolgozó kamasz fia tette fel, és most áll a bál, ugyanis a munkatársnak igen komoly titoktartási nyilatkozatot kellett aláírnia, csak úgy kaphatta kézhez a telefont. Még az M8 nagy felbontású háttérképeit is le lehet tölteni, ha ide kattint valaki.

Igencsak izgalmasak azok a képek is, amelyek azokat – az @evleaks által kiszivárogtatott – képeket mutatják, ahol a több színben készülő, úgynevezett okostokok láthatók – ezek apró LED-ekkel mutatják a pontos időt, illetve az aktuális időjárást.

A specifikációk sem maradtak titokban, ezekről ebben a cikkben lehet olvashatni.

 

Forrás:

http://hvg.hu/