Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...
Szűrés

Találatok száma: 268 db


Nappali világítása

 
A nappali fényforrásai mindig az adott család életéhez igazodva kerülnek kialakításra. Praktikus, könnyen felszerelhető mennyezeti lámpáink között megtalálható a négyzet alakú mennyezeti lámpa, a kör alakú nappali lámpa, a csillogó hatással világító mennyezeti lámpa és a szabályozható színhőmérsékletű és fényerejű távirányítóval vezérelhető lámpa is. Modern dizájnnal rendelkező lámpáink a LED technológiának köszönhetően energiatakarékosak.
A tágas nappali szoba megvilágítására kínálatunkban megtalálhatók a stílusos oldalfara helyezhető lámpák. Hangulatos nappali szoba fénynek kimondottan előnyös választás a fehér négyzet alakú oldalfali lámpa vagy a fekete négyzet alakú fali lámpa és a jelenkori kedvenc a króm oldalfali lámpa. Ezeknek a fali lámpáknak a szerepe; a meghitt nappali fény biztosítása. Egy ideális nappali világításból nem hiányozhat az asztali lámpa. Ez a lámpa varázsol romantikus fényt, kellemes, hangulatos megvilágítást, és olvasólámpaként is fontos szerepet tölt be. Minden igényt figyelembe véve választékunk bemutat klasszikus asztali lámpákat, modern stílusú olvasólámpákat, hagyományos kialakítású asztali lámpákat és színes, divatos, egyedi, asztalra helyezhető lámpákat is.
Modern nappali szobánkból nem hiányozhat a TV mögé rejtett világítás. Az öntapadós LED szalagos TV körüli színes világítás USB portról működtethető, így külön tápegység nem szükséges használatához, a szín és fényeffektek közül kedvünkre válogathatunk távirányítható vezérléssel. Ez a TV háttérvilágítás könnyen felszerelhető és igen szép élvezeti élményt nyújt. Ha nem szeretjük a harsány színeket, applikáljunk meleg fehér vagy a hideg fehér fényt a TV hátoldalára.
 
 
LEDmaster Prémium LED TV világítás RGB
LED termék

5 546 Ft

Nincs raktáron
Strühm Fiona asztali lámpa
LED termék

10 907 Ft

Strühm Golf asztali lámpa fa
LED termék

9 691 Ft

Nincs raktáron
Strühm Jagoda asztali lámpa
LED termék

13 090 Ft

új
Strühm Kati asztali lámpa kék
LED termék

7 877 Ft

új
Strühm Neli Led 2-es króm mennyezeti lámpa
LED termék

11 778 Ft

Nincs raktáron
új
Strühm Neli Led 3-as kerek króm mennyezeti lámpa
LED termék

16 894 Ft

Nincs raktáron
új
Strühm Princessa ledes tükör
LED termék

7 275 Ft

Strühm Roma asztali lámpa bézs
LED termék

10 796 Ft

új
Strühm Tola asztali lámpa kék
LED termék

6 514 Ft