Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

3 szuper DIY hangulatvilágítás az otthonodba - Így könnyen meghitt hangulatot varázsolhatsz

2016-11-02

 
Most, hogy visszaállítottuk az órákat, és még a szokásosnál is hamarabb sötétedik, még nagyobb szükségünk lesz a hangulatos, visszafogott fényekre. Mutatunk három zseniális megoldást, ami könnyen elkészíthető, és csodaszép fényeket varázsolhatsz vele az otthonodba.
 
 

 

Karácsonyfaégő nem csak az ünnepekre

A karácsonyfaégőket nem csak az ünnep közeledtével érdemes dekorációként használni, az év minden részében esztétikus és megnyugtató látványt nyújtanak az apró fények. Különböző üvegekben elhelyezve, az üveg csillogásával még szikrázóbbá válik az égősor fénye.

 

 

 

Úszó mécsesek

Egy égő mécses látványa önmagában is hangulatkeltő hatással bír, de ha nappal is szeretnéd élvezni a látványát, érdemes ügyelni a mécsestartóra is. Nagyon különleges látványt nyújt egy úszó mécses: ehhez használhatsz egy befőttes üveget vagy egy üvegvázát is. Töltsd meg faágakkal, virágszirmokkal, gyöngyökkel vagy valam számodra kedves aprósággal, öntsd fel vízzel és helyezz a tetejére egy úszómécsest.

 

 

 

Prizma-gyertya

A prizma-hatású fényforrás elkészítéséhez elég egy befőttes üveg, ragasztó, egy teamécses és tetszés szerinti színű üveglencsék. Üveglencsét minden gyöngyboltban kaphatsz. Vedd magad elé a befőttes üveget, az üveglencsék hátulját ragasztózd be, majd egyesével rögzítsd őket szorosan a befőttes üvegre. Gyújtsd meg a teamécsest, helyezd bele, kapcsold le a villanyt és élvezd az idilli fényeket.

 

 

 

Forrás:

www.femcafe.hu