Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

4 perc alatt 1 egész napra feltölthető az új vezeték nélküli egér

2015-04-14

A Logitech új vezeték nélküli egere a több képernyőn, eszközön és operációs rendszeren egyidejűleg történő munkára is alkalmas. A most bemutatott újdonság a gyártó szerint üvegfelületeken is jól használható.
 
A Logitech MX Master sebességhez igazodó görgetési rendszere automatikus váltásra képes a kattintásonkénti görgetésről a gyors szkrollozásig, sőt az eszközt felszerelték a nagyujjra optimalizált, oldal irányú görgetést lehetővé tevő, és egy, az oldalak közötti váltásra tervezett gombbal is. A gyártó szerint a Darkfield névre hallgató lézeres szenzor technológia gyakorlatilag minden – még üveg és fényes – felületen is lehetővé teszi a navigálást.
 
 
A kiegészítőt windowsos és Mac számítógépekkel, laptopokkal és tabletekkel is használhatjuk, akár a mellékelt vevőegység csatlakoztatása után, akár anélkül, Bluetooth-kapcsolaton át is. Az egérrel egyszerre akár három eszközt is használhatunk. Az eszközök/képernyők/operációs rendszerek között egy direkt erre szolgáló Easy-Switch gomb segítségével lehet váltogatni.
 
Az egér újratölthető akkumulátora használattól függően, egy feltöltéssel akár 40 napig is bírja, a beépített Led pedig figyelmezteti a tulajdonost, amennyiben az egeret tölteni kell. A cég azt állítja: négy perc feltöltéssel egy teljes napi használatot kapunk, de az egeret akár töltés közben is lehet használni.
 
 
A Logitech MX Master vezeték nélküli egér várhatóan még áprilisban kapható lesz, egy átlagos egérhez képest kissé borsos, 100 eurós, azaz 30+ ezer forintos áron.
 
 
 
Forrás:
http://hvg.hu/