Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

5+1 trükk, amivel kicsinosíthatod a kis erkélyedet a tavaszra

2017-02-27

 

Jön a tavasz, turbózzuk fel egy kicsit az erkélyt is!

 

A nyugalom paradicsoma

Imádjuk a tavaszban, hogy a reggeli forró cappuccinonkat a teraszon vagy erkélyen kortyolhatjuk, miközben ébredezik a város, és vele együtt mi is. Az élvezeteket még tökéletesebbé teszi a kifogástalan környezet, amihez nem kell más, csak pár egyszerű, de nagyszerű kiegészítő. Összeszedtünk pár tetszetős példát, hogyan tudod feldobni a balkont, még akkor is, ha kisebb területű.

 

1. Letisztult, világos tér, még az erkélyen is

A világos választás azért előnyös, mert még a kicsi erkélyeket is "kitágítja", és optikailag nagyítja a teret. Az már csak ráadás, hogy a látvány lenyűgöző és rendkívül sikkes, pár növénnyel és egyszerű bútorral varázslatos lesz az otthonunk ezen része is.

 

2. Így lehet helyet spórolni

Vannak a képen láthatóhoz hasonló, felakasztható bútorok, polcok, melyek segítségével rengeteg helyet tudunk spórolni, ha nem nagy az erkélyünk. Így bőven marad tér a többi kiegészítőnek, a dizájnnak pedig csak a fantáziánk szab határt.

 

3. Egy csipetnyi "luxus"

Az egyszerű bútorokat a leginkább pár "luxuskiegészítővel" tudjuk feldobni, és nem feltétlenül a legdrágább darabokra célzunk, ezért is biggyesztettük oda az idézőjelet. A képen látható fehér, szőrmés szék takaró például tökéletesen passzol a fekete dizájnhoz és látványosan felturbózza az összhatást. Elegáns és extra.

 

4. Hercegnő feeling

A baldachin függöny elsőre talán furcsa kiegészítő lehet erkélyre, pedig ez is egy olyan darab, amivel egyszerűen különlegessé tudjuk varázsolni a balkonunkat. Pár ezer forintért kapunk szép példányt, és egy ilyen alatt kávézgatva Párizsban érezhetjük magunkat.

 

5. A dizájn, ami padlóra küld...

Ha számodra fontos a kényelem a dizájnon túl, akkor ezt a berendezési formát Neked találták ki. A "piknik-effektus" egyedi és laza, legjobb hely, ha egy kis relaxálásra vágyunk, különleges környezetben.

 

6. Szépségsarok

A legjobb sminkelni természetes fénynél, így tuti elkerüljük az apró hibákat is, amiket a fürdőszobában esetleges vétünk. Miért ne alakíthatnánk ki az erkélyen egy kicsi szépségsarkot a cél érdekében? Így is kicsinosíthatjuk a teret, ráadásul hasznát is vehetjük.

 
 
 
 
Forrás:
www.femcafe.hu