Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

5 apróság, amivel még jobban ki tudsz használni minden teret az otthonodban

2016-11-19

 

Nem férsz el, és folyton azzal küzdesz, hogy mit, hova pakolj el a lakásban? Ezekkel a zseniális home trükkökkel ez többé nem lesz probléma!

A pici lakásokban állandó téma, hogy hogyan lehetne legoptimálisabban megoldani a dolgaink tárolását, hogyan használjuk ki legjobban a rendelkezésre álló teret. Ezzel a néhány apró változtatással, ötlettel ebben szeretnénk segíteni!

 

Lehajtható asztallap, ágy, és a többi…

Praktikus lehet az ilyen bútorok beszerzése, hiszen ha éppen nincsenek használatban, akkor nincsenek is útban…

 

Okos térelválasztók

Legyen a térelválasztó egy polc is egyben! Így két legyet üthetsz egy csapásra: elszeparálod egymástól az élettereket, ugyanakkor kapsz egy új tárolási lehetőséget is!

    

 

Mágnesek mindenütt

Az apróbb használati tárgyak (pl. a fürdőszobában vagy a konyhában) számára tökéletes hely a falon elhelyezett kisebb mágnes. Nem csak helytakarékos, de így könnyebben fogod megtalálni a szemöldökcsipeszt, körömollót és társait, amik a legtöbb lakásban szinte mindig elkeverednek valahol.

        

 

Az ágy alatt…

… is van egy óriási, legtöbbször kihasználatlan terület, ahová érdemes pakolni! Ha nem itt tartod az ágyneműidet, akkor mindenképp alakíts ki az ágyad aljában egy okos, rekeszes tárolót, ahová a könyvektől elkezdve a zoknikon át bármit elrakhatsz és nincs is szem előtt!

 

Dohányzóasztal másképp

Ez is egy okos ötlet: készíttess a kanapéd karfájának megfelelő méretű faasztalkát, amit az alábbi, képen látható módon tudsz elhelyezni az ülőalkalmatosságon. Ezzel is sok-sok helyet spórolsz és ráadásul nagyon jópofa megoldás is!

 
 
 
Forrás:
www.otthonokesmegoldasok.hu