Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

6 kreatív ötlet térelválasztáshoz

2016-03-04

Egy szoba vagy annál sokkal több? Iroda, hálószoba, nappali, esetleg gardrób? Egy ötletes térelválasztóval új funkciókat kaphat a tér, de akár a lakás stílusához is hozzájárulhat egy-egy térelválasztó. Designos és praktikus ötletek kis lakásokhoz, de nem feltétlenül csak nekik.
 
 
1. A legegyszerűbb: függöny
A nappali és a hálószoba egy légtérben van? Válaszd le az ágyat egy szép függönnyel, és máris nem kell aggódnod a bevetetlen ágy miatt, ha vendégek jönnek.
 
 
 
2. Raklap térelválasztó
Raklapból remek bútorokat lehet készíteni, és még nagyszerűbb és stílusosabb térelválasztókat. Ráadásul nem is drága.
 
 
 
3. Klasszikus térelválasztó fal
Nem csak az unalmas paravánokban lehet gondolkozni. Egy kis szín vagy egy meglepő forma nagyon feldobja ezeket a térelválasztókat.
 
 
 
4. Polc
Egy légtérben is lehetnek a különböző funkciójú terek. Egy stúdiólakás központi problémáját valószínűleg segít megoldani egy hasonló polc.
 
 
 
5. Üveg
Ha szükség lenne egy kis fényre, és csak részben szeretnéd elválasztani a teret, akkor idilli megoldás lehet az üveg térelválasztó. Ez lehet üvegtégla, vagy egy gyönyörű, festett üvegfal is, mint amilyet a képen látsz.
 
 
 
6. Design elem
Van, amikor a funkció másodlagos és inkább a design miatt alkalmazzuk a térelválasztókat. Ebben az esetben a határ a csillagos ég. Lógathatunk, építhetünk, festhetünk, használhatunk fa, ruha, műanyag vagy papír alapanyagokat is.
 
 
 
 
 
Forrás:
www.proaktivdirekt.com