Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

8 lakáskiegészítő, ami egyetlen 30 feletti nő lakásából sem hiányozhat

2016-04-02

A húszas éveid még az alapok beszerzéséről szólnak, szükség van egy mosógépre, néhány székre, egy ágyra és egy kanapéra. Meg nyilván ezer más dologra. A harmincas éveidre azonban eljutsz oda, hogy nem csak berendezni szeretnéd a lakást, de igazi otthonná formálni is azt.
 

Kedvenc karosszék

Ne csak kanapékban gondolkodj, ideje beszerezni néhány fotelt vagy karosszéket, ami nem csak extra ülőhelyet jelent majd a nappaliban, de izgalmasabbá is teszi az összképet.
 
 

Izgalmas lámpabúra

Ha már berendezted a lakást, elkezdhetsz gondolkodni a megfelelő megvilágításon is. Lépj túl a szokásos mennyezeti világításon és kísérletezz lelógó lámpákkal, színes hangulatfényekkel vagy retro csillárokkal. Választékunkban rengeteg Magyarországon csak nálunk beszerezhető formatervezett LED csillár, szalag, izzó és csillagos égbolt található. Jó nézelődést!
 
 

Méretes étkező asztal

Tudjuk, néha jó dolog a tévé előtt bekucorodva vacsorázni vagy éppen ellenkezőleg, gyorsan útközben bedobni valamit, azonban eljön majd az idő, hogy vendégeket kell fogadnod, esetleg bővül a család. Éppen ezért ideje beszerezni és kellően nagyméretű étkező asztalt. Ha kicsi a hely, akkor válassz nyitható darabot.
 
 

Szobanövények

Ha a kisállat lakásban tartása ki van zárva, akkor legalább néhány növény képében vigyél egy kis életet az otthonodba. Léteznek egészen igénytelen szobanövények is, tehát amiatt sem kell aggódnod, hogy rövid időn belül megölöd őket.
 
 

Fűszertartó

Mindannyian ismerjük a szituációt, amikor félig kiszakított és visszatekert fűszeres zacskókból próbálunk kellő mennyiséget kicsalogatni. Egy harmincas nő konyhájából így nem hiányozhat egy rendezett fűszertartó szett, ami egyrészt megkönnyíti a főzést, másrészt nagyon mutatós tud lenni.
 

 

Pléd

Egy extra takaró az ágyon vagy a kanapén nem csak a hűvösebb napokon tesz jó szolgálatot, de a teret is kicsit otthonosabbá és melegebbé varázsolja.
 
 

Teljes lábas és serpenyő szett

Az egyesével beszerzett vagy innen-onnan ajándékba kapott lábas és serpenyő mixet az idők során felváltja egy egységes, lehetőleg minőségi szett, ami a konyha éke lehet.
 
                              
 

Textil szalvéta

A felnőtté válást mi sem szimbolizálhatná jobban, mint a papírszalvétáról textilre váltás. Elkötelezettséget és döntéskészséget jelent. Na jó, talán nem ilyen drámai a helyzet, de egy textil szalvéta akkor is sikkesebben mutat az új vendégváró hatalmas étkező asztalodon.
 
 
 
 
Forrás:
www.femcafe.hu