Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

A Samsung kitalálta, hogyan adjon igazi értelmet a LED-es értesítésnek

2016-06-18

Könnyen lehet, hogy elég lesz rápillantani a jövő Samsung telefonjaira, hogy sok mindenről azonnal értesüljünk.
 

Jó pár androidos telefonon LED jelzi a bejövő hívásokat, tweeteket, üzeneteket. A Samsung is használ ilyen megoldást telefonjai egy részénél, azonban most kiderült, hogy valójában más jövőt szán a LED-es értesítéseknek.

Galaxy Club számolt be a dél-koreai cég Smart Glow (intelleigens fény/csillogás) nevű új funkciójáról, amely LED-es gyűrűként fogná körül a hátoldali kamerát. A gyűrű színének változása különféle dolgokra utalna, például – akárcsak a hagyományos LED-es értesítéseknél – tudatná, ha nem fogadott hívásunk volt, ha üzenetünk érkezett, azonban azt is látnánk rajta, ha már nagyon lemerülőben lenne készülékünk akkuja, vagy épp a tárhely kezdene megtelni.

 
© 

A Smart Glow ezen kívül a szelfikészítésben is segít. Ha valaki úgy dönt, hogy a telefonja (jobb) hátoldali kamerájával készítene szelfit, akkor a Smart Glow Selfie Assistjénak bekapcsolása után és az arc érzékelésekor megvilágítódik az arc, és csak néhány másodperc múlva készül el a kép.

A Smart Glow állítólag az indiai piacra szánt Galaxy J2-ben fog bemutatkozni, arról viszont, hogy ott lesz-e a Galaxy Note7-ben vagy az újabb Galaxy S-ekben, egyelőre nincs hír.

 

Forrás: www.hvg.hu