Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

A kis étkezőknek is megvan a varázsa - Ötletek, hogyan legyen stílusosabb!

2016-10-24

 

Enni együtt jó. Egy hangulatos kis sarokban pedig még jobb lehet az élmény, tehát akkor se add fel az étkező iránti vágyad, ha tényleg csak kis helyet tudtok szentelni neki. Körültekintő elrendezéssel, bútorválasztással és minimális dekorációval pedig egészen varázslatos kis helyet teremthetsz. Összegyűjtöttünk néhány ötletet, amivel a maximumot hozhatod ki és stílusos lesz a pici étkező is!

Te is lehetsz a pici terek avatott szakértője, most az étkeződhöz adnánk pár ötletet, melyekkel tökéletesen kihasználhatod a rendelkezésedre álló teret, úgy, hogy közben stílusos is lesz az újonnan kialakított tér.

 

Áttetsző székek – a legújabb trend

Az áttetsző székekkel sokkal szellősebbnek fog hatni a tér. Tükörrel is nagyíthatod optikailag a rendelkezésedre álló helyet.

 

Kicsi étkező | Fotó via pinterest.com
Kicsi étkező | Fotó via pinterest.com
 
 

Csak a legszükségesebbek

Ha csak ritkán járnak nálatok vendégek, akkor a falhoz tolhatjátok az asztalt, s ha jön valaki kijjebb húzzátok, és széket is csak igény szerint visztek oda. Jó meg oldás lehet egy pad is.

 
Kicsi étkező | Fotó via pinterest.com
 
 

Világos színek

A világos színektől sokkal nagyobbnak fog tűnni a tér, szellősebbnek a szoba. A kör alakú asztalt is jól körbe lehet ülni, ám, ha tényleg nagyon pici a tér, akkor nem ajánlott, mert nem lehet a falhoz tolni.

Kicsi étkező | Fotó via pinterest.com
 
 
 
Asztal alá betolható székek
 

Amikor nem használjátok, akkor nem foglalja el feleslegesen a teret.

 
Kicsi étkező | Fotó via pinterest.com
 
 

Kinyitható asztal, szőnyeg

Ha ketten vagytok, összecsukva használjátok, ha négyen, akkor kinyitjátok. Egy kis szőnyeg jelölheti az étkező helyét, amivel a konyha vagy a szoba többi részétől elválasztjátok.

 
Kicsi étkező | Fotó via pinterest.com
 
 

Reggeliző pult

Egy bárpult jellegű kis asztal, két bárszékkel szinte mindenhova elfér, így végső megoldásként ezt alkalmazzuk. Nagyon modern, és kis helyeken a legpraktikusabb.

 
Reggeliző pult
 
 
Forrás:
www.proaktivdirekt.com