Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

A magyar csodabillentyűzet

2016-01-17

 
Megvalósulhat, amit egy hazai csapat talált ki, 200 ezer dollárt szerettek volna gyűjteni, de végül annál is többet sikerült szerezniük.
 
 
Több különleges tulajdonsággal is rendelkezik, a LED-es megvilágítású Ultimate Hacking Keyboard. Talán a legfeltűnőbb az, hogy, ha úgy tartja kedvünk nyugodtan két részre szedhetjük, és úgy tegyük le az asztalra, hogy a kézfejünk természetes állását kövesse. Ez a megoldás már egyszer megjelent, még az 1990-es években. Másik érdekessége még, hogy a legapróbb részletekig személyre szabható a billentyűzet. A billentyűk alatt lévő megoldást is, hat különböző változatban szerezhetjük be, vagy a nagyon kattogós, a mechanikustól kezdve a ma már megszokott, puhán járó, nem kattogó gombokig.
 
 
Az a készítők fő célja, hogy aki használja, le se vegye a kezét a billentyűzetről, így az eszközöket kézenfekvőbb integrálni, melyekkel kiváltható az egér használata.
 
Sikeres volt a közösségi finanszírozás, tehát, ha minden jól megy 2016 áprilisában befejeződnek a tesztek és az utolsó simítások, aztán pedig megkezdik a megrendelt eszközök legyártását és kiszállítását.
 
 
 
Forrás:
http://www.ferfibarlang.hu/