Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

A világ legdrágább lakása épül: 74 ezer négyzetláb, és nightclub is lesz benne

2015-06-04

Ha a hétvégén Te nyerted volna meg a lottóötöst, akkor már csak 135 milliárd forintot kellett volna összekaparnod ahhoz, ha be akarnál költözni a világ legdrágább lakásába. Csak nehogy elfelejtsd, hol tetted le az órádat! Ennél nagyobb lakást az Egyesült Államokban nem épített senki.
 
Lehet, hogy Will Smith Bel Air hercege – Smith első sikerének, a Kaliforniába jöttem sorozatnak az eredeti címe: The Fresh Pince of Bel Air –, de Nile Niami a király, írja a Business Insider. (Bel Air része a West Hollywood és Bewerly Hills által alkotott úgynevezett platina-háromszögnek, amely gazdagsága miatt kapta nevét, és Los Angeles legelitebb része.)
 
 
Nile Niami filmproducer (A leskelődő, A patrióta) az amerikai történelem legnagyobb otthonát akarja ugyanis felépíteni a dél-kaliforniai Bel Airben. Ráadásul 500 millió dolláros (140 milliárd forint) értékével ez lesz a világ legdrágább otthona is. A "királyság" felépüléséig még 20 hónapot kell várni, így kíváncsian várjuk a végeredményt.
 
 
A lakás persze tulajdonképpen egy házkomplexum lesz és 74 ezer négyzetlábon terül majd el. A nagy házon kívül lesz rajta három másik kisebb lakás és külön épületek majd a feltehetően igen népes személyzetnek. A garázsban egyszerre 30 autó is elférhet, lesz benne egy 45 ülőhelyes Imax mozi, kaszinó és 8500 négyzetméteres nightclub, és természetesen a lenyűgöző LED világítás sem maradhat el.
 
És ha valaki kifizette azt a könnyű 500 millió dollárt, azonnal át is mehet köszönteni a szomszédokat, Nancy Reagant és a Tesla Motors vezérigazgatóját, Elon Muskot.
 
További képeket itt nézegethetsz!
 
 
Forrás:
http://hvg.hu/