Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Az előszoba a lakás lelke - 4 tipp, hogyan tedd meghittebbé

2016-03-10

Az előszoba az első és utolsó helyiség, amit meglátsz a lakásból, ide lépsz be, innen lépsz ki, nem mindegy tehát, hogy milyen hangulattal fogad és enged el. Mutatunk néhány tippet, hogyan teheted izgalmasabbá.
 

A tárolás

Rend a lelke mindennek, így a kötelező kabátakasztó és a fogasok mellett érdemes egy mutatós komódot vagy szekrényt is beszerezni, ami sokkal összeszedettebbé teheti életünket. A szükséges apróságok tárolása mellett akár minden családtagnak lehet egy kis fiókja és egy parafatáblája, hogy átlássa a mindennapi teendők néha kimerítően hosszú sorát.
 

 

Ülőrész

A szekrény mellett érdemes egy pihenősarkot is kialakítanunk, hisz a cipő felhúzása és a téli rétegek magunkra öltése mellett sokszor előfordul, hogy a másikra is várni kell.
 
 

Az üres falak

Ha nagyobb helyiség áll rendelkezésünkre és nagyon üresnek érezzük a falakat, akkor jöhetnek a fali dekorációk vagy egy praktikus polcrendszer. Az apró dísztárgyak és emlékek mellett akár a ritkán használt könyveket is elrejthetjük itt.
 
 

Csak stílusosan

Ha az öltözködős-kabáttárolós sarok már megvan, de még mindig van egy üres falunk, akkor érdemes a stílusos dekorációra koncentrálnunk. Pár emlékezetes pillanatfotó sokkal meghittebbé varázsolhatja a szobát, de egy - a tengerparti nyaralás során begyűjtött - kagylókkal dekorált, hatalmas tükör is vidámabbá teheti a nap kezdetét és az indulást.
 
 
 
 
Forrás:
www.femcafe.hu