Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Candy, az édességnyomtató

2014-08-22

3D Ventures londoni startup megfizethető árú, de prémiumkategóriás élelmiszernyomtatóval akarja forradalmasítani a piacot. 359 fontba, azaz mintegy 500 – pontosabban 499 – euróba fog kerülni.
 
Augusztus 20-án tervezik elindítani az árulkodó nevű „édességorientált” Candy (magyarul cukor, édesség) Kickstarter-kampányát.
 
Az elegáns tervezésű printerrel a lehető legszélesebb fogyasztói kört igyekeznek megcélozni. Félkemény élelmiszereket lehet vele nyomtatni, elsősorban torták díszítésére, sütemények, csokik készítésére lesz jó.
 
  
 
Úgy tervezték, hogy a felhasználó láthassa a sütik előkészítését. SD kártya is jár hozzá, ami több édesség előre kidolgozott nyomtatási sablonját tartalmazza, azaz a kezdő user is könnyebben elboldogul vele.
 
Fel kell tölteni az élelmiszeradagolót, ki kell választani a tervfájlt, és jöhet is a nyomtatás.
 
        
Kattints a képre a videóért!

„Ismétlődő, időigényes folyamatok automatizálásával teszi lehetővé, hogy a tényleg fontos dolgokra összpontosítsunk. Gyorsan és pontosan készít például egyedi csokikat. Miért bíbelődjünk velük feleslegesen, ha Candy mindent megcsinál helyettünk?” – nyilatkozták a fejlesztők.
 
 
Forrás: 
freedee.blog.hu