Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Egyszerű, de nagyszerű dekorációs ötletek, melyek a legegyszerűbb asztalt is feldobják

2016-06-08

Kerti partira készülsz, esetleg meglepetés bulit szervezel vagy szimplán csak feldobnád a szombat esti kártyapartit? Ha szereted a kreatív dolgokat, azonban nem akarsz tízezreket költeni olyan dekorációs elemekre, melyekre máskor nem lesz szükséged, készítsd el az alkalomhoz illő asztaldíszt saját magad.

 

Frissítő kombináció

Ha már beköszöntött az igazi forró nyár, használd ki a természet nyújtotta lehetőségeket. A lédús citrom vagy lime és a különféle idény virágok kombinációja csodás párost alkot az étkezőasztalon.

 

A konyha ékei

Neked is biztosan számtalan pohár lapul a konyhaszekrény alján, melyről talán már meg is feledkeztél. Adj új értelmet ezeknek a törékeny tárgyaknak és készíts belőlük mutatós és ötletes gyertyatartót.

 

Alkoss papírból

Ki gondolta volna, hogy az aktuális napilap, egy post-it vagy egy régi kotta gyűrött lapjai milyen remek dekorációs elemek. Hajtogass belőle rózsát, vágd formára vagy csak szimplán hengereld össze, bárhogyan is döntesz a végeredmény rusztikus és vintage hangulatú lesz.

 

A boros üveg kétszer

A boros üveg alakjából kifolyólag egy remek díszítő elem. Fújd le festékszóróval vagy csomagold be egy mintás, színes csomagoló anyaggal, hogy új életre keljen. Vázaként is tökéletesen funkcionál, így egy házibuli után kétszer is gondold meg, hogy kidobod-e az üres palackokat.

 

Forrás:

www.femcafe.hu