Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Éld ki gyerekkori vágyadat, bútorozz be LEGO-ból

2017-02-07

 

Amikor megláttam a képeket, beleszerettem. Nincs az a fura elosztású lakás, szoba, ahol nem lehetne kicsi ügyességgel praktikus, vidám megoldásokat csinálni kedvenc építőkockánkból. A baj csak az, hogy eddig kb. ezerszer ennyi darab kellett volna. Eddig!

A gyerekkori emlékek

Biztosan játszottál te is LEGO-val gyerekként, és rendeztél be kis házakat a kicsi autók, repülők mellé. llyet mindenki csinált, csak vannak, akik nem vallják be. 

Viszont tényleg hasznosak ezek a kis építőkockák, nagy méretben is. Így azért egy felnőtt számára is használható bútorokat készíthetsz, tetőtéri lakásba is illeszkedő könyvespolcot, sarokban is jól kinéző TV-szekrényt, térelválasztót illetve falat, vagy pont akkora kanapét, amekkorára szükséged van.

A képeken csak a fehér színű elemek kerültek felhasználásra, természetesen a megszokott összes színben beszerezheted.

Sőt, a gyártó – EverBlocks – oldaláról még az összeépítési rajzokat is letöltheted! Pont, mint sok-sok évvel ezelőtt! „Akkor ide melyik rész megy?...” 

Persze ha munkád során kiállításokra jártok, nem tudok elképzelni egy jobban kinéző standot, mint a lenti képen. Néhány ízelítő, milyen jól is néznek ki ezek a bútorok.

(képek: everblocksystems.com)

Forrás:

www.proaktivdirekt.com