Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Ennél jobban talán nem is lehet személyre szabni az értesítéseket

2014-08-28

Az androidosok számára óriási segítség lehet a Right Flow, amely az összes népszerű app minden lehetséges értesítési beállítását egy helyen elérhetővé és személyre szabhatóvá teszi.
 
Minél több értesítést kapunk androidos okostelefonunkon, annál fontosabb azok személyre szabása, amelyre egy remek megoldás a Light Flow alkalmazás. A letöltésért 520 forintot kell fizetni, de ennyit meg is ér, hiszen az alap értesítések (SMS, hívások, töltöttség, stb.) mellett több mint 600 alkalmazás értesítéseit lehet kívánság szerint alakítani, ráadásul az is beállítható vele, hogy LED-es értesítések esetén melyik apphoz milyen szín tartozzon.
 
 
Minden egyes alkalmazáshoz külön csengőhangot is állíthatunk be, emellett azt is megadhatjuk, hogy mely alkalmazások értesítéseikor rezegjen a mobil, illetve különféle állapotok (pl.: némított telefon) esetén melyik hogy értesítsen. Bizonyos alkalmazások speciális értesítési lehetőségeket is kínálnak (pl.: összehangolás táblagéppel vagy okosórával), amelyeket szintén egy helyen láthatunk, ki és be kapcsolhatunk.
 
 
 
Forrás:
http://hvg.hu/