Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Érezd magad otthon, úgy mintha egy wellness szállodában pihennél!

2015-09-10

 

Bár általában a lakás legkisebb helyisége, de mégis sok időt töltünk ott, ezért különösen fontos, hogy jól érezzük magunkat benne.

 
Nincs annál jobb, mint a napot egy kellemes zuhannyal kezdeni, lefekvés előtt pedig elmerülni egy nagy kád vízben. A fürdőszobában készítjük fel magunkat a ránk váró újabb stresszes munkanapra, majd ott pihenjük ki az egésznapos munka fáradalmait, ezért kiemelten fontos, hogy igazán el tudjunk lazulni. Ha nem érzed jól magad fürdőszobádban, akkor az bizony észrevétlenül a hangulatodra is rányomja a bélyegét.
 

Tévedés, hogy csak egy nagy, minden extrával felszerelt, lehetőleg hidromasszázskáddal rendelkező fürdőben lehet igazán relaxálni. Persze, ha megteheted ezekre se mondj nemet. A lényeg azonban, hogy már egy kis fürdőszobában is tökéletesen el lehet lazulni és ami elengedhetetlen ehhez...

... az a megfelelő világítás!

 

Kattints a cikkben lévő képekre, ha szeretnéd tudni, hogy a Te fürdőszobád, hogyan nézhet így ki!

 

Az igazán hangulatos fürdőszoba legfontosabb eleme a megvilágítás, a LED-ek óriási előnye más fényforrásokkal szemben, hogy nem fárasztják úgy a szemet és még fényterápiás hatásuk is van, ezért is használják őket az elsőosztályú wellness szállodákban. Azok számára, akiknek a látvány az elsődleges, szintén a LED világítás a legjobb választás.

 

Választékunkban mindent megtalálsz,

amivel egyedi Spa fürdővé varázsolhatod lakásod legkisebb zugát.

 

Ha kevés pénzt szánsz az átalakításokra, akkor LED szalagjaink és könnyen felszerelhető LED-es mennyezeti paneljaink között érdemes szétnézned. Már egy apró változtatástól is teljesen át fog alakulni fürdőszobád hangulata és a tiéd is, ha megtapasztalod a fényterápia áldásos hatásait.
 

Szeretnél ilyen fürdőszobát? Akkor ne csak álmodozz róla!

Legyen a fürdőszoba lakásod fénypontja!

 

Ha hajlandó vagy egy kis pénzt félrerakni a szent cél érdekében, akkor legújabb színes RGB világítású folyókáinkat és egyedi tükörvilágításunkat (ami a tükröt is tartalmazza) imádni fogod. Különleges tükörvilágításunkkal igazi sztárnak érezheted magad, ráadásul minden apró részletet jobban fogsz látni, mint eddig bármikor.

 

Ha kicsi fürdőszobád van, amiben még egy kád se fér el, akkor sem kell lemondanod a LED-ekkel járó luxusról! Bizony, akár már csempéidet is díszítheted LED izzókkal.

           

Ha szeretnéd tudni, hogyan lehet a csempék közé LED-eket rakni, akkor kattints a képekre!

         

 

Ha pedig az ár kevésbé számít, akkor prémium termékünket, az egyedileg megtervezett és személyre szabott LED csillagos égboltot ajánlom, amiről további részleteket a képre kattintva találhatsz.

              

Ugye te is el tudnád képzelni, hogy a csillagok alatt zuhanyzol, mindezt a saját otthonod biztonságában? Nem kell erről lemondanod, akár már egy zuhanyzó fölé is felszerelünk egy vízálló LED csillagos égboltot, ha a teljes fürdőszobádra sokallnád ezt a megoldást. Bár eddig még nem találkoztam olyan esettel, ahol azt mondták, hogy túl sok a LED.


 

Megújult fürdőszobai világításunk menüpontját itt találod!

Ide kattintva hatalmas LED szalag választékunk között válogathatsz!

Itt több képet és információt találsz LED csillagos égboltjainkról!

 


 

Tudd meg, mi az igazi kényelem és ellazulás a LED-ek segítségével!

Legyen saját Wellness fürdőd otthonodban!


 


 

 

Wábits Viktória
Első női LED világítás szakértő
LEDmaster.hu
EMKE Kft.
H-6724 Szeged, Kenyérgyári út 4.
ertekesites@ledmaster.hu
www.ledmaster.hu

Ügyfélszolgálat:
(+36)70/432-8925
info@ledmaster.hu
Hétköznap 08:00-18:00 között nyitva