Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Ez a 7 dekorációs trend fogja uralni 2016-ot

2016-05-01

 
Kíváncsi vagy a legújabb dekorációs trendekre? Vannak köztük klasszikusok, melyek újra felbukkantak, és meglepő választások is. A tavaszi stíluspaletta igen színesre sikeredett, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod majd a számodra megfelelőt.
 

A klasszikus fekete-fehér

Idén a klasszikus színpáros hódít, színben azonos kiegészítőkkel. Figyelem ne ess túlzásba a díszítés terén, inkább a minimalizmusra törekedj!

 

Népi motívumos huzatok

Legyen szó ágyneműről vagy díszpárnáról, csak annyit jegyezz meg, hogy bujtasd őket folklór mintás ruhába. Lehet magyaros, azték vagy japán ékesítésű, a lényeg, hogy a helyiség központi darabja legyen.

 

 

Horgolt és makramé kiegészítők

A hetvenes évek egyik legnépszerűbb trendje újra itt van. Falvédő, terítő vagy szőnyeg formájában a legegyszerűbb becsempészned.

 

Apró márvány tárgyak

Ne ijedj meg, a drága alapanyagot elég egy-egy apróság formájában beszerezned. Ne hatalmas munkalapokban vagy padlóban gondolkodj, elég egy dísztárgy vagy falióra is.

 

Matt dekorációk

Míg a tavalyi év a metálfényű dekorációkat helyezte előtérbe, idén tavasszal a matt viszi a pálmát. Lámpabúra, gyertyatartó vagy képkeret... ezeket a tárgyakat érdemes mattosított kivitelben beillesztened.

 

Szürke, keményfa padló

A természetes, rusztikus környezet kialakítása a lakásban egyre népszerűbb, mostanra pedig az egyik legkedveltebb trenddé nőtte ki magát a szürke padló. Ha éppen felújítanál és Te is a rajongótáborába tartozol, ezt válaszd!

 

Vidékies konyha

2015-ben a mediterrán típusú, olasz konyhákért voltunk odáig meg vissza, nos, ezt elfelejthetjük. Váltás van, a rusztikus és minimalista, vidékies főzőhelyiség fonta be magát a szezon hálójába.


 

 
Forrás:
www.femcafe.hu