Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Ez az alkalmazás bárhol jól jön, ahol sokan vannak és nagy a hangzavar

2016-10-09

 
Buliban, koncerten, étteremben, tüntetésen, akárhol jól jöhet, ha ilyen üzenettel hívod fel magadra a figyelmet.
 

LED-es üzenetekkel kommunikáltál már? Furcsának tűnhet a kérdés, pedig több millióan töltöttek le már olyan alkalmazásokat, amelyekkel a mobil egész képernyőjét egy LED-es kijelzőként használhatjuk, rövid üzenetek tolmácsolására.

Ez a funkció jól jöhet bármilyen helyzetben, amikor hangos és zsúfolt helyen vagyunk, és hasznos információt közölnénk, vagy mondjuk ha csak szeretnénk stílusosan üzenni egy szórakozóhelyen. Ehhez Androidra töltse le az elektronikus kijelző, iPhone-ra vagy iPadre pedig a LED Banner Fun alkalmazást, mindkettő ingyenes.

Mindkettő ugyanúgy működik: a menüben a "+" jelre kattintva, vagy máris a főoldalon üres szövegdobozba írhatjuk a szöveget, majd alatta csúszkákkal és gombokkal kiválaszthatjuk, hogy merre és milyen gyorsan haladjon a szöveg a képernyőn, villogjon-e, mekkorák és milyen színűek legyenek a betűk.

Ha kész, akkor az androidos alkalmazásban a "Start", az iPhone-osban pedig a "View" feliratra kell kattintani, és az alábbi módon meg is jelenik a látványos, messziről is könnyen észrevehető szöveg a képernyőn.

                                                                                                                                                    

 

Forrás:

www.hvg.hu