Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Ezeken a berendezési tárgyakon spórolhatsz – Nem mindig a legdrágább a legjobb

2016-05-10

Mindannyian tudjuk, mekkora stresszel és persze pénz ráfordítással járhat egy új otthon berendezése vagy akár egy lakásfelújítás. Persze vannak olyan bútorok, ahol nem érdemes spórolni, mint a konyhabútor vagy egy jó minőségű matrac az ágyra. Ugyanakkor bizonyos dolgokra felesleges sokat költeni, úgyis „fogyóeszközök”.

 

Étkészlet a hétköznapokra

A minden egyes nap használt készlet is lehet sikkes, de ha nem költesz rá vagyonokat, nem is fog annyira fájni, ha véletlenül eltörik egy, vagy a mosogatógép tönkreteszi.

Konyhai szék

Valószínűleg hajlamosabb vagy a hétköznapokon gyorsan bekapni valamit a konyhában, mint megteríteni az étkezőben. Ha főzöl, akkor is idepakolsz mindent, ami nem fér el a pulton, gyerekek ugrálnak rajta, és egyébként is ezért a székért nyúlsz, ha le kell szedni a függönyt.

Díszpárnák

Bármennyire is ezt sugallja a nevük, a díszpárnákat sem csak dísznek használjuk. Tévézés közben ezen alszol el, néha a cica is igénybe veszi.

Vendégváró pohárkészlet

Talán ez a legnagyobb fogyóeszköz mind közül. Főleg, ha gyakran tartasz italozós partikat, ahol a vendégek hajlamosak elejteni a kezükben lévő dolgokat.

Fürdőszobatükör

Takarítás közben valószínűleg mindannyian megszoktuk már, mennyi fogkrémfoltot és koszt kell letörölnünk a tükörről. Ráadásul a legapróbb kis behatásra is elrepedhet.

Konyhai textíliák

Mi úgy vagyunk a konyhai törlőrongyokkal, hogy addig gyűrjük és nyűjük, amíg néhány hónap után fel nem adja a harcot. Felesleges sokat költeni rá, nem fog hosszú éveket megérni.

Előszoba szőnyeg

Az ez egyetlen szőnyeg a lakásban, amire tényleg felesleges áldozni, inkább tekints rá úgy, mint egy olcsó dizájnelemre, amivel könnyen és gyakran tudsz új ízt adni az előszobának.

 

 

Forrás:

www.femcafe.hu