Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Ezt jelentik a színek a lakásodban – Használd ki őket

2016-07-28

Ha extra energiát, vagy éppen nyugalmat, fokozott koncentráló készséget vagy szerencsét szeretnél, nem mindegy, milyen színű szobában vagy éppen. Válassz olyan színeket az otthonodba, amire a legnagyobb szükséged van.

 

Vibráló narancs

Fokozza a koncentráló készségedet, ezáltal gyorsabban tudsz gondolkodni egy narancsszínű helyiségben. Dolgozószobában, műteremben kiváló választás. Ha szeretnél fiatalosabb lenni, fesd narancssárgára a nappalidat is.

 

Gazdag zöld

A zöld szín a természet gazdagságát jelképezi, az új kezdetet és a növekedést. Ha szeretnéd bevonzani a pénzt és a jólétet az otthonodba, fess zöldre néhány falat.

 

Halványlila

A lila a spiritualitást jelképezi, sokkal érzelmesebb és megértőbb vagy lila környezetben. Ha közelebb szeretnéd hozni egymáshoz a családot, dekorálj ezzel a színnel.

 

Határozott kék

A kéktől tisztábban látsz minden helyzetet, könnyebben tudsz döntéseket hozni. Ha nyugodt környezetre vágysz, ahol egyszerűbbnek tűnik az élet, válaszd a kéket.

 

Szerelmes rózsaszín

Nyilván nem véletlenül lett a rózsaszín a szerelem színe. Ettől az árnyalattól mindannyian kedvesebbek, nyitottabbak és megbocsátóbbak leszünk. Hálószobába tökéletes választás.

 

Intelligens sárga

A sárga szín serkenti az agyműködést, ezért használják sok iskolában. Javítja a beszédkészséget, segít összpontosítani és tanulni. Ha sárgára fested a nappalid, sokkal érdekesebb beszélgetéseknek lehetsz majd ott részese.

 

Stimuláló piros

A piros az egyik legharsányabb szín, ami bátorságra inspirál, és megszünteti a félelmeket. Használd ezt a színt, ha magabiztosabb és energikusabb szeretnél lenni.

 

 

Forrás:

www.femcafe.hu