Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Hordozható minimozi

2014-08-31

Az LG egy új, meglehetősen könnyedén hordozható kompakt projektort mutatott be, amely a PW700-as típusjelzést kapta. A Bluetooth 3.0-s vezérlővel is ellátott apró projektor LED-es alapokon nyugszik, fényereje pedig 700 ANSI lumenes. Az új projektor bármilyen sík felületre képes éles, jó minőségű, 1280 x 800 pixeles felbontású képet vetíteni, méghozzá 100000:1 kontrasztaránnyal. A termék a fotó alapján nem rendelkezik akkumulátorral, ehelyett külső tápadapteren keresztül szerzi be a működéséhez szükséges áramot – ezt érdemes szem előtt tartani.
 

A PW700 kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, így a hálószoba falától kezdve a garázsajtóig bezárólag a legváltozatosabb helyszíneken találhatunk hozzá "vetítővászonnak" használható felületeket. A kivetített kép képátlója 25 hüvelyktől egészen 100 hüvelykig terjedhet. Az újdonság automatikus trapéztorzítás-korrekcióval is rendelkezik.
 

A pici projektor 171,5 x 116,8 x 41,5 milliméteres mérettel bír, tömege pedig nem több 580 grammnál. A rendszer az MHL támogatással ellátott HDMI videó bemenet mellett vezeték nélküli WiDi, illetve Miracast kapcsolaton keresztül is képes streameket fogadni, és Bluetooth 3.0-s vezérlővel is rendelkezik. 
 
    

Utóbbinak köszönhetően egyebek mellett akár kiváló minőségű hangot is továbbíthat a termék a kompatibilis audiórendszerekre, azaz a házimozi szettekre és a fejhallgatókra. A projektor segítségével könnyedén megjeleníthetőek a különböző mobileszközökön tárolt tartalmak, legyen szó noteszgépekről, vagy akár okostelefonokról, sőt, még a képernyőmegosztás funkcióban rejlő lehetőségek is kiaknázhatóak vele.
 
 
A PW700-as modell két darab 1 wattos hangszóróval érkezik, amelyek sztereó hangzást kínálnak. A csatlakozók között az említett HDMI/MHL videó bemeneten kívül egy fejhallgató kimenet, egy AV bemenet, valamint egy D-Sub és egy komponens bemenet sorakozik. Extraként egy USB 2.0-s port is rendelkezésre áll, így az USB eszközökön tárolt tartalmak – például HD DivX videók, illetve Office dokumentumok – külön PC alkalmazása nélkül is megjeleníthetőek.
 
          

Az LG újdonsága várhatóan szeptemberben jelenik meg Európa nagyobb országaiban, az azonban egyelőre nem derült ki, pontosan mennyibe kerül majd nálunk (az USA-ban 1100 dollár környékén láttuk).
 
 
 
Forrás:
http://ipon.hu/hir/