Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Így dekoráld újra a lakásod egy fillér nélkül! – Tippek, ha újítani szeretnél, de nem telik rá

2016-02-28

 

Ki mondta, hogy milliókat kell költened minden egyes alkalommal, ha szeretnéd egy kicsit felfrissíteni a lakást? Kiadások nélkül is változtathatsz a dekoron, csak egy kis kreativitásra és kézügyességre lesz szükséged.
 

Egy kis festék

Van elfekvőben egy kis festék, pác vagy akár régi körömlakk? Fess le egy ajtót, egy széket, egy lépcsőfokot vagy akár apróbb dolgokat, a körömlakkal pedig egyedi díszítést is készíthetsz rajtuk. Egy élénk színű ajtó mindig feldobja a szobát.

 

Ne dobd ki!

Elnyűtt ruhák, anyagmaradékok, régi asztalterítők segítségével újítsd meg a díszpárnáidat, ezzel mindjárt más ízt adsz a kanapésaroknak.

 

Fali fotóalbum

Rengeteg családi fotód van, amit évente egyszer szedsz elő, egyébként az egyik fiók mélyén lapulnak? Válogass ki néhány kedvencet és cseréld le velük a megunt galériádat.

 

Minden új helyen

Rendezd át a szobát! Néha a kanapé és a fotelek megcserélése is elegendő ahhoz, hogy egészen más színben tűnjön fel a lakás. Ráadásul senki sem szabta meg, hogy melyik bútordarab melyik szobában használható, nyugodtan variáld újra az egész berendezést. Ez a legegyszerűbb módja a szoba felfrissítésének.

 

Ágytámla

Vannak régi plédjeid és ágytakaróid, amiket már évek óta nem használsz? Használd őket falikárpitként. Nem csak dekoratív, de a hideg falakhoz sem kell többet hozzáérned.

 

Kert a szobában

Néhány darab különböző méretű palack vagy befőttes üveg, és a kertben vágott virágok segítségével egészen hangulatos kis virágsarok alakítható ki. A kisebb üvegekbe kisebb virágokat, margarétát vagy pipacsot rakj, a magasabbakba pedig tulipánt vagy liliomot. Ne feledd, nem kell hatalmas csokrokat beszerezni.

 


DIY

A világítás minden lakás egyik kardinális pontja. Ha szeretsz barkácsolni és van egy kis szabadidőd, akkor igazán egyedi lámpákat hozhatsz létre pár száz vagy ezer forintból.

 

 

Ha azonban inkább profikra bíznád otthonod világításának megtervezését és elkeszítését, akkor nézz szét LED Csillagos Ég galériánkban!

 

 

 

 

 

 

Forrás:

www.femcafe.hu