Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Így használd ki otthon a kis falfelületeket

2017-01-30

 

Íme 6 kreatív ötlet, hogyan dobj fel olyan kis falfelületeket, ahova pont még egy szekrény se fér el, de fehéren meg olyan üres…

 

1. AKASZD FEL A FALRA!

Nézd milyen sokszínűen használja a falat ez a család! A konyhai sínes tárolórendszert mini fűszerkertté is varázsolták egyúttal. Kreatív ötlet a tároló mögötti táblafestékkel lefestett fal, így felírhatod a falra, hogy minek hol a helye! Így az egész család kérdés nélkül tudni fogja, mit hova tegyen és hol keressen!

 

2. KÉSZÍTS ÜZENŐFALAT!

A táblafesték itt is kiváló eszköz, egy krétatábla üzenőfal kedvelt kommunikációs felülete lesz a családnak! Írd fel a heti menüt, a bevásárlólistát, vagy egyszerűen üzenj valami kedveset szeretteidnek!

 

3. ÜLŐHELYBŐL SOSEM ELÉG!

Egy apró üres falfelület remekül hasznosítható ülőhelyként. Tegyél egy széket, vagy kis méretű padot a szabad helyre és élvezd a lakásod új szemszögből, vagy tedd kényelmesebbé a cipőhúzást, fésülködést!

 

4. LEGYEN A GYEREKEK ALKOTÓ SARKA!

Különösen egy kis otthonban nehéz a gyerekek kreativitásának valódi teret adni. A krétatábla remek lehetőség erre, viszont ha nincs módod lefesteni a falat, egy nagy csomagólpapír is jó szolgálatot tehet a falra rögzítve!

 

5. ADJ TÖBB TERET A MŰVÉSZETNEK!

Nehéz dolgunk van, amikor egy nagy falfelületet kell dekorálnunk. Ám a kis felületek díszítése ennél sokkal egyszerűbb. Találj egy üresen hagyott részt a lakásban és helyezd el a régóta a fiókban tartott posztert egy szép keretben, vagy fényképeket, festményeket is bátran helyezz el itt!

 

6. SZÍNESÍTSD AZ OTTHONOD!

Pontosabban a falad! Egy kis kiragadott részlet erős színre festése vonzza a tekintet és tágítja optikailag a teret. Nem mellékes a dekorációs értéke sem ezeknek a pontoknak az otthonodban. Szentelj különös figyelmet a kicsi színes falaknak, dekoráld őket az ’egyszerű de nagyszerű’ elv alapján!

 

Forrás: www.otthonokesmegoldasok.hu