Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Így helyezd el okosan a tévét a lakásban!

2016-12-25

 
Mindenhonnan látni szeretnénk, mégsem akarjuk, hogy az egész szoba felett uralkodjon. Ha te sem tudod, hogy helyezd el a lehető legokosabban a tévét a lakásban, íme, pár hasznos tipp, ami majd segít.
 
 
tévé az 1950-es évek óta szerves része az otthonainknak – igaz, a magyar otthonokba kicsit később érkezett meg. Ekkoriban, mivel kuriózumnak és státuszszimbólumnak számított, nem csoda, hogy a lakások központi helyére került. 
 
A 21. században ugyanakkor már természetesnek vesszük a tévé jelenlétét, nem mindegy azonban, hogy hová tesszük az otthonunkban. A harmónia érdekében nem szerencsés, ha a tévé uralja a szobánkat. De mégis hogyan tegyünk szerényebbé egy akár 200 centiméter átmérőjű képernyőt? Ehhez adunk most tippeket.
 
A hálószobából zárd ki a tévét. Tudjuk, kényelmes az ágyból mozizni, de az alvásod és a pihenésed minőségén sokat ronthat a tévé jelenléte.
 
 
Hacsak nem kifejezetten moziteremként funkcionál az adott helység, ne hagyd, hogy a tévéé legyen az uralkodó szerep a szobában! Értsd: ne fordíts minden bútort a tévé felé, válassz egy másik hangsúlyos elemet, ami köré a többi bútor szerveződik, mint amilyen egy kandalló, vagy egy műalkotás.
 
Hogy a tévé minél jobban belesimuljon az enteriőrbe, próbáld elrejteni a kábeleket és a zsinórokat!
 
A DVD-lejátszót és a set-up boxokat is rejtsd el szem elől - erre használhatsz egy tévés szekrényt vagy mutatós dobozokat is. 
 
 
Forrás: www.nlcafe.hu