Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Így spórolhatsz a lakásodon – Erre az 5 dologra nem érdemes költened

2016-08-26

 

Amikor új lakásba, vagy új albérletbe költözöl, vagy egyszerűen csak fel szeretnéd frissíteni az otthonodat pár új holmival, könnyű átesni a ló túloldalára. Veszel ezt-azt, néhány apróságot, a végösszeg azonban kijózanító tud lenni. Megmutatjuk, mi az az 5 dolog, amire felesleges sokat költened.

 

Tükör

Tükör nélkül elég nehéz elképzelni egy lakást, azonban felesleges valami drága, dizájnerdarabot vásárolnod. Akár a lomtalanításokon vagy a használt bútorok között is találni érdekes tükröket.

 

Tárolók

Aki még nem találkozott a problémával, az el sem tudja képzelni, milyen összegeket elkérnek kamrapolcokra és egyéb tárolókra az üzletekben. Hacsak nem az álomházadat rendezed be éppen, válaszd inkább az egyszerűbb, olcsóbb verziókat, amiket nem sajnálnál esetleg otthagyni a következő költözéskor.

 

Díszpárnák

A legjobb módja a nappali kicsinosításának a díszpárnák használata. Ezzel egy pillanat alatt – szó szerint- új színt vihetsz a térbe. Éppen ezért felesleges drága huzatokra kiadnod a pénzedet, mert azokat évekig tartogatnod kellene, és nem lenne szíved lecserélni még akkor sem, ha meguntad.

 

Ágytámla

Ha már valamire áldozol, akkor az a matrac legyen, ne az ágytámla. Akár régi raklapokból is készíthetsz egyet, vagy kipróbálhatsz ezer más DIY-t, ami ráadásul sokkal egyedibb és személyesebb is.

 

Szőnyeg

Ha kicsi a lakásod, akkor a szőnyegeiden sokkal nagyobb a forgalom, hiszen egy kisebb térbe vagy behatárolva. Éppen ezért nem érdemes százezreket költened egy luxusdarabra, inkább keress egy olcsóbb strapabíró, de mutatós szőnyeget.

 

 

Forrás:

www.femcafe.hu