Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Így szabadulhatunk meg az üres falaktól – 6 kreatív ötlet a nagy felületek dekorálására

2016-11-23

 

Egy nagy, ablaktalan fal sokakat megijeszt, nem tudják, hogyan is lehetne kidekorálni azt úgy, hogy ne tűnjön erőltetettnek. Pedig egy ilyen felület afféle üres vászonként szolgál, amit ízlésünk és kreativitásunk szerint kidíszíthetünk. Mutatunk 6 ötletes verziót inspirációul.

 

Hatalmas poszter

Ha van egy kedvenc képed vagy fotód (esetleg amit te csináltál), azt nagyíttasd ki és lógasd fel a falra. Azonnal meghatározza a tér hangulatát és színvilágát, ezért jól gondold meg, mit választasz.

 

Több részletben

Ugyanezt a poszteres megoldást akár több részletben is megoldhatod. Olyan ez, mint valami művészi puzzle. Ha nem tudsz olyan jó minőségű fotót kiválasztani, ami ekkorára nagyítható lenne, akkor keress kilenc egymáshoz passzoló képet vagy fotót és azokból készíts ilyen montázs-szerű galériát.

 

Nem kötelező fellógatni a díszeket

Ha például van egy ehhez hasonlóan gyönyörű és hatalmas tükröd, akkor azt egyszerűen támaszd neki a falnak. Ezáltal kap egy kissé vintage ízt a szoba.

 

Festékblokkok

Nem kell az egész falat újrafesteni, ha egy kis színt vagy életet szeretnél belevinni a nagy üres felületre. Elég néhány színblokk egymással harmonizáló színekben, ami azonnal vibrálóvá és élettelivé teszi a teret.

 

Könyvespolc, mint fal

Ha szívesen kifüggesztenél néhány festményt, de a nagy üres falfelület még így is zavarna, akkor takard be a szoba egyik falát könyvespolcokkal, és erre erősítsd fel a képet.

 

Az egész fal egy nagy térkép

Különösen a gyerekek szeretik ezt a megoldást. Ha beborítod a szoba összes falát hatalmas térképekkel, akkor olyan érzés, mintha éppen utaznál és az egész világ nyitva állna előtted.

 

Forrás:

www.femcafe.hu