Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Ilyen biztonsági kamerát te is biztosan szívesen elfogadnál

2016-01-10

A Netatmo biztonsági kamerája igazán különleges, felismeri az embereket, az autókat, az állatokat.

Sokan éppen a házi kedvenceik miatt nem szerelnek fel biztonsági kamerát, kivédve az állatok miatti téves riasztásokat. A Netatmo Presence nevű újdonságánál azonban nem kell ilyesmitől tartani, ugyanis egy olyan kameráról van szó, amely képes értelmezni, amit lát, azaz felismeri, ha állat, ember vagy például egy autó kerül a látóterébe.

Tanulási algoritmusának köszönhetően ha egyszer téves riasztást ad (androidos, iOS-es okostelefonokra, sőt netes felületre is küld értesítéseket), másodszorra már nem követi el ugyanazt a hibát.

Az intelligens kamerát most mutatták be a Las Vegas-i CES-en, forgalomba kerülése az év harmadik negyedében várható, azonban az áráról egyelőre nincsen hír.Gyengébb fényviszonyok, sőt sötétség esetén infravörös technológiát is bevet, és akár 15 méterre is ellát ilyenkor. Csak tápfeszültség kell neki, és wifin keresztül csatlakozik az internetre, és microSD kártyára rögzíti a látottakat. A 4 MP-es kamera 1080p-s videót készíthet 100 fokos látómezőben, és még LED világítása is van, amellyel a sötétben hazatérőket segíti.

 
 
Forrás: