Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Irány Kína!

2014-09-15

Szinte hihetetlen, de már 8 éve, hogy először jártam Kínában és vettem részt Shenzhenben az Optoelektronikai kiállításon. 

Emlékeimben úgy dereng, még akkor nem is LED-eket, hanem inkább lencséket, prizmákat, komplett kis méretű kijelzőket mutattak be a kínai kiállítók
 

Emlékszem, hihetetlenül vártam, hogy eljuthassak egy számomra addig ismeretlen ország ismeretlen kultúrájába. A majd egy napig tartó utazás után megérkezni, abba a nyüzsgő, fülledt és zsúfolt miliőbe szédületes volt. (Azóta sem tudom, hogy az állandó felhős, borult idő a magas páratartalom, vagy a szmog miatt volt, kínai kísérőnk szerint persze az előbbi :) )

Tudtam, engem ott valami nagyon új és egyedülálló lehetőség vár a világ másik felén, így hat lóval sem tudtak volna visszatartani. Akkor láttam életemben először modulokat és szalagokat a kínai partnerünk gyárának bemutatótermében, egészen addig csak, mint kis apró smd vagy dip ledekkel találkoztam.

Azóta több kiállításon vettünk részt, nemsokára pedig Hongkongba repülünk az őszi világítás kiállításra, hogy elhozzuk nektek a legújabb LED termékeket!
 
 
Wábits Viktória
Első női műszaki LED szakértő
LEDmaster.hu
EMKE Kft.