Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Itt a telefon, amelyen térben (is) láthatók a képek

2015-08-02

 
Az alábbi telefonon speciális szemüveg nélkül is láthatják a 3D-s tartalmakat a felhasználók.
 
Időnként ugyan hallani egy-egy 3D-s telefonról (ilyen például az Amazon készüléke), a hájp azonban még várat magára. Legutóbb az amerikai illetőségű InFocus jelent meg egy ilyen készülékkel: az 5,5”-es, 1080 x 1920 pixeles IPS 3D kijelzős M550-3D-n úgy lehet térhatású tartalmakat nézni, hogy nem kell speciális szemüveget felvennünk.
 
A készülék belsejében 1,7 GHz-es nyolcmagos MediaTek MT 6852 processzor dolgozik, egy Mali-T760 GPU és 2 GB-nyi RAM társaságában. A belső, alapból 16 GB-os tárhely microSD kártyával 128 GB-ig bővíthető. A telefon hátoldalára egy 13 MP-es. LED vakus Sony érzékelős) kamera, míg előre egy 5 MP-es szelfikészítő került, amely képes a 3D-s arckövetésre.
A minél hosszabb hálózatfüggetlen működési időről egy 3100 mAh-s lítium-polimer akku gondoskodik. Kissé érthetetlen ezek után, hogy miért „csak” az Android 4.4 KitKatet kapta meg a telefon (ezen a saját InLife felület fut), de talán van remény az upgrade-re.
A készüléket szeptembertől árulják Indiában, körülbelül 250 dollárosnak megfelelő áron. A nemzetközi terjeszkedésről nincs hír, bár Tajvanban már bemutatták a két SIM-es készüléket.
 
 
Forrás: