Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Karácsonyi akció 2014

2014-12-14


 
Itt a vége, fuss el véle…
 
 KARÁCSONYI AKCIÓNK MA ÉJFÉLKOR VÉGET ÉR!
 
Ha szeretnél INGYEN 6 darab opál búrás meleg fehér fényű LED izzót, akkor ne tétovázz, mert ma van rá az UTOLSÓ lehetőséged! Az izzók normál ára 8.460 forint, ráadásul még a házhozszállításért sem kell fizetned! Ezt őrültség lenne kihagynod!
 
Ne késlekedj tovább!
 
Ma éjfélig (december 18-áig) 6 darab meleg fehér opál búrás LED izzót küldünk AJÁNDÉKBA rendelésed mellé! Ha szeretnéd te is INGYEN az 1 szobányi fényt, akkor vásárolj még a mai nap folyamán nálunk!
 
 
Ugye tudod, hogy mit kell tenned,
ha szeretnél 8.460 forint értékű opál búrás LED izzót ajándékba?!
 
 
Rendelj december 18-áig (csütörtök éjfélig) legalább nettó 10.000 Ft (vagyis bruttó 12.700 Ft) értékben honlapunkról vagy vásárolj személyesen Szeged, Kenyérgyári út 4. szám alatti üzletünkben, mi pedig elküldjük neked csomagod mellé a 6 darab meleg fehér fényű opál búrás LED izzót INGYEN! Ennyi izzóhoz jelenleg normál áron nettó 6.660 (azaz valójában bruttó 8.460) forintért jutnál csak hozzá!
 
 
További kedvezményeinkről se feledkezz meg!:
  • Karácsonyi kiszállítás garancia: Garanciát vállalunk arra, hogy legkésőbb december 24-én megkapod a csomagod az ajándék 6 izzóval együtt.
  • Ingyenes kiszállítás: A kiszállítás nem csak gyors és kényelmes, hanem ingyenes is egészen az év végéig! Az ingyenes kiszállításért be kell írnod az „INGYEN” szót a megrendelő lapon található megrendelésre jogosító kupon mezőbe!
  • Személyes vásárlás esetén még jobban jársz: Ha személyesen Kenyérgyári úton lévő üzletünkben vásárolsz, akkor a napi adventi akciónk is jár neked! Ez már tényleg kihagyhatatlan! Gyere be üzletünkbe még ma!
 
 
Nézd meg karácsonyi videónkat, és keress minket bátran,
ha kérdésed van a termékeinkkel kapcsolatban!
 
 
Velünk ragyogó a karácsony!
 
Legfrissebb híreinkért kövess minket a Facebookon!
 
 
 
Wábits Viktória
Első női LED világítás szakértő
LEDmaster.hu
EMKE Kft.
H-6724 Szeged, Kenyérgyári út 4.
Ügyfélszolgálat:
(+36)70/432-8925
Hétköznap 08:00-18:00 között nyitva