Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Nincs még karácsonyi ajándék ötleted?

2015-12-02

 
Ha december 1 és 21 között legalább nettó 8.000 forint értékben vásárolsz nálunk, akkor meglepünk egy világító headsettel, ha pedig kosarad tartalma eléri a nettó 16.000 forintot is, akkor választhatsz mellé még egy egyedi design asztali lámpát is!
 
Az 1 + 1 akció részleteit itt találod!
 
 
Szeretnéd a remek ajándékokat, de nem tudod, hogy mit is vegyél?
Hogy segítsünk megkönnyíteni a választást jöjjön egy kis ajánló!
 
 
 
A hangulatos családi vacsoráért...
A konyha az egyik legfontosabb helyiség a lakásban, különösen az ünnepek közeledtével. Itt főzőcskézik az egész család és itt ülnek le egy meghitt vacsora erejére. Kutatások kimutatták, hogy az egész napos konyhai robotolást is megkönnyíti a LED világítás, ugyanis a hideg fehér LED fények mellett jobban lehet összpontosítani. Azok akik ilyen világítási körülmények között dolgoznak gyorsabban haladnak és jobban látják az apró részleteket, így ennek köszönhetően elkerülheted a karácsonykor gyakori sérüléseket is. Ha pedig a fehér fényeket kiegészíted pár színes dekorációs izzóval, igazi ünnepi hangulat fog uralkodni a konyhában, a közös vacsora pedig garantáltan emlékezetes marad.
 
AJÁNLJUK:
 
 
 
 
A ragyogó nappaliért...
A karácsonyfa legtöbbször a nappaliban áll és odavonja mindenki figyelmét. Ám miért kellene, hogy csak a fenyőfád ragyogjon? Az egész lakás megérdemli ezt a fényűzést! A fát amúgy is csak pár napja állítjuk fel, de a nappali fényei megmaradnak. Piros vagy RGB LED világítással az egész szoba ünnepi hangultatot fog árasztani.
 
AJÁNLJUK:
 
 
 
 
A karácsonyi relaxációért...
Télen még fontosabb a relaxáció, hiszen borongós az idő, hideg van, mindenki betegeskedik és sokat esik az eső (néha még a hó is). Nincs is pihentetőbb annál mint egy forró fürdőt venni egy fárasztó munkanap után. Az igazi ellazulásban pedig a fényterápiára is alkalmas LED szalagjaink tudnak segíteni.
 
AJÁNLJUK:
 
 
 
 
 
A varázslatos téli kertért...
Sokan csak tavasszal és nyáron szánnak időt a kertjükre, pedig az igazán tökéletes kertre télen is oda kell figyelni. A növények gondozásába nem segíthetünk be, de megvilágításukat és a csodálatos téli kert fényeit nyugodtan ránk bízhatod!
 
AJÁNLJUK:
 
 
 
 
 
 
Az ünnepi gyerekszobáért...
Karácsonykor a legkisebbek mindig kiemelten fontosak. Ők kapják a legtöbb ajándékot, figyelmet és a szokásosnál is jobban igyekszik az egész család felvidítani őket. De mi tehetné annál boldogabbá bármelyik kicsit, mintha a szobájában csodálatos fényjátékra aludhat el békésen esténként. A huszadik Barbie baba vagy kisautó helyett idén ajándékozd meg egy évekig tartó szép élménnyel szerettedet!
 
AJÁNLJUK:
 
                                                
 
 
 
A tökéletes ajándékért...
Bizony, a LED-ek nem csak neked okozhatnak örömet, bármely családtagod vagy ismerősöd számára remek választásnak bizonyulhatnak a fa alá. Hiszen könnyen felszerelhetőek, energiatakarékosak, más izzókkal ellentétben nem szennyezik a környezetet és ami talán a legfontosabb: hihetetlenül látványosak! Már egy-egy LED szalag / izzó is képes teljesen átalakítani egy szoba hangulatát, így lakásfelújításra már nem is muszáj költeni. Ki ne örülne egy ilyen praktikus és szép ajándéknak?
 
AJÁNLJUK:
 
  
 
 
 
 
További termékeinkért nézz szét oldalunkon!
 
Vásárlásod összeállításakor ne feledd el kiválasztani, hogy melyik különleges ajándékokat kéred!
 
 
Emeld az ünnep fényét velünk!
 
 
 
 
 
Wábits Viktória
LEDmaster.hu
EMKE Kft.
H-6724 Szeged, Kenyérgyári út 4.
ertekesites@ledmaster.hu
www.ledmaster.hu
Ügyfélszolgálat:
(+36)70/432-8925
info@ledmaster.hu
Hétköznap 08:00-18:00 között nyitva