Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Kiszivárgott: képek, adatok a Samsung legújabb, legvékonyabb telefonjáról

2015-07-09

 
Már látványos képeken is szemügyre vehető a Samsung küszöbön álló, az eddigieknél vékonyabb telefonja.
 
Hamarosan bejelentheti a dél-koreai gyártó a Galaxy A8-at, eddigi legvékonyabb okostelefonját, ami mindössze 5,94 mm „vastagságú” lesz.
 
Az egyik kínai oldalon megjelent képeken már alaposan szemügyre vehető a karcsú készülék, amelyben ujjlenyomat-olvasó is lesz, méghozzá a Home gombba építve.A Galaxy A8 specifikációi korábban már kiszivárogtak egy videón, azonban ezen elég nehéz kibogozni ezeket, ezért megpróbáltuk összefoglalni.
 
 
A készüléknek 5,7”-es 1920 x 1080 pixel felbontású Full HD Super AMOLED kijelzője lesz. A munkavégzésről nyolcmagos Snapdragon 615 chipkészlet gondoskodik, egy Adreno 405 GPU-val és 2 GB RAM-mal támogatva. A 16 GB-nyi belső tárhely microSD kártyával 128 GB-osra bővíthető.
 
 
A dual SIM-es telefon hátuljára egy 16 MP-es LED vakus, előre egy 5 MP-es képkészítő kerül. A mindössze 142 grammos eszköznek 3050 mAh-s akkuja lesz, és Android 5.1.1 Lollipopot futtat. Arany, fekete és fehér színben érkezik, állítólag „hamarosan”, először Kínába. Az árát 500 dollár körülire becsülik.
 
 
Forrás:
http://hvg.hu/