Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Konyha fejújítás 20 ezer forintból? Így lehetséges!

2016-09-10

 

Tudod, hogy konyha felújítás előtt állsz már nagyon, de a legolcsóbb, leggyorsabb és leglátványosabb módszert szeretnéd megtalálni? Akkor a falfestéssel és csempefestéssel próbálkozz!

 

KONYHA FELÚJÍTÁS – MIRE LESZ SZÜKSÉGED?

  • két darab különböző színű festékre, egyik a konyhabútorra, másik a falra lesz A falra elég 2 liter, a konyhabútorra viszont 4 is kellhet. Ha a pontos számokra vagy kíváncsi, ITT ki tudod számolni, hogy melyik helyiség kifestéséhez mennyi festék kell:
  • sellak-bázis alapozóra
  • olajbázisú poliuretán lakkra
  • 2 festőecsetre, egy vastagabbra és egy vékonyabbra
  • ragasztószalagra
  • barkácskésre

A konyha felújítás a konyhabútor festésével kezdődik. A korábban előre kiválasztott színnel fesd le a konyhabútort, legalább két rétegben. Vagy esetleg, ha úgy ítéled meg, hogy szükséges, akkor akár hárommal is. De minden réteg előtt várd meg, míg rendesen megszárad a festék. Ha tényleg szép végeredményt szeretnél, akkor ne csak kívülről, hanem belülről is fesd ki a szekrényt, az oldalait, a a hátoldalát és a polcokat is – alulról, felülről, minden oldalról.

A FRISSEN FESTETT KONYHABÚTOR.

Mos jöhet a csempe! De ahelyett, hogy levereted a régi, csúnya csempét és újracsempézteted a helységed, csak fogd a másik színű festéket és kend át vele a csempét. Az alább látható cikkben lépésről lépésre megtalálod, hogy kell csempét festeni. Ezzel a festékkel egyébként a mennyezetet és a fal nem csempézett részeit is lefestheted a tökéletes összhatás érdekében.

A CSEMPÉT IS FESD LE!

Két színnél többel nem ajánlott dolgoznod, már ha ránk hallgatsz. Bár, ha színesebb konyhára vágysz, akár öttel is dolgozhatsz, akkor viszont azzal számolnod kell, hogy 20 ezer forintból nem jön ki a felújítás.

A KONYHA FELÚJÍTÁS ELŐTT ÉS UTÁN!

Ugye, milyen látványos a felújítás? És mindez új konyhabútor és újracsempézés nélkül, csupán festéssel elérhető, maximum 20 ezer forintból!

 

Forrás:

www.otthonokesmegoldasok.hu