Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Köss egy asztaldíszt vagy fess tányért - 4 DIY projekt, aminek a vízparton is nekiláthatsz

2016-07-17

 

Már Audrey Hepburn is tudta, a vízparti kötögetés az egyik legjobb kikapcsolódás. Ha nem vagy oda a napozásért, és a nyaralás alatt is szereted hasznosan tölteni az időt, mutatunk 4 olyan DIY projektet, aminek akár a strandon is nekiállhatsz.

 

Köss magadnak valami szépet

Teljesen mindegy, mi az, egyszerűen helyezkedj el kényelmesen a nyugágyadon, és láss neki. A kellemes szellő, a napfény, és a víz csobogása mellett teljesen kikapcsolsz majd. A kötés pozitív lélektani és egészségügyi hatásairól már több tanulmány is született, ha ezt pedig a vízparton teszed, az élmény megismételhetetlen.

 

Vízfestés a vízparton

Talán a Mona Lisa lemásolásának nem állnánk neki a strandon, azonban egy egyszerű akvarellnek igen. Szerelkezz fel pár tányér festékkel, néhány fehér tányérral, egy pohárral és egy ecsettel és indulhatsz is. Nem baj, ha csak egyszerű pöttyöket vagy nonfiguratív mintákat sikerül elkészítened, így is egyedi és emlékezetes marad.

 

Vízparti gyertyatartó

Csinálhatsz olyan DIY-t is, ami abszolút a parthoz és a nyaraláshoz kötődik, és ami majd otthon is erre a csodás néhány napra emlékeztet. Gyűjts kagylókat, kavicsokat, homokot, bármit, amit szépnek találsz. Vigyél egy nagy befőttes üveget és töltsd meg a kincseiddel, majd nyomj bele egy gyertyát.

 

Díszek spárgával

Ha van egy kis kézügyességed, készíts dísztárgyakat spárga segítségével. Vigyél magaddal a partra több gombolyagot és ragasztót, és indulhat a kreatívkodás. Díszíthetsz vele vázát, bögrét vagy akár lámpabúrát is. Az egyenes csíkok helyett akár mintákkal is kísérletezhetsz, készíts kisebb köröket és ragaszd rá a már befedett részre.

 

 

Forrás:

www.femcafe.hu