Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Legyen a klíma a lakás dísze! Stílusos inverteres klíma az LG-től

2014-08-09

Az LG ARTCOOL Stylist Inverter V soha nem látott szabadságot nyújt a légkondicionáló elhelyezésében. Manapság egyre több lakásban találhatunk légkondicionáló berendezést. A készülék a lakótér, az enteriőr állandó része, hiszen akkor is ott van, ha épp nem működik, viszont eddig közel sem úgy gondoltunk rá, mint lakásunk díszére. Itt az ideje, hogy változtassunk ezen!

Ehhez azonban a gyártóknak is változtatniuk kellett. Az LG tervezői – a négyzet és a kör ősi  formáinak együttesével – megalkották azt a stílusos  légkondicionálót, amely letisztult formavilágával,  kifinomult eleganciájával bármely belső tér dísze  lehet. A fehér fedőtest révén a klíma bármilyen környezetbe kiválóan illeszkedik, a fényes és matt  felületek összjátéka pedig tovább erősíti a vizuális  harmóniát. Az LG Artcool Stylist Inverter V-t az egyszerűség  és a harmónia jegyében tervezték, így jöhetett létre az egyedi, letisztult kivitelezés. Ennek  köszönhetően a klíma mélysége is mindössze 121 mm, így ez a jelenleg kapható legvékonyabb  beltéri egység. Az LG a fogyasztói véleményekre alapozva ráadásul újfajta légáramoltatást  valósított meg benne: az Artcool Stylist Inverter V három irányba fújva gyengéden juttatja el a  hideg levegőt a helyiség különböző pontjaira, így az közvetlenül nem éri az előtte lévőket. Esztétikus, letiszult külsejének és kíméletes, halk, ugyanakkor hatékony működésének hála az LG  Artcool Stylist Inverter V elhelyezésének csupán képzeletünk szabhat határt.

A nappaliban – a szórakoztatóelektronikai készülékekhez hasonlóan – egyfajta dekorációs szerepet tölthet be a készülék, amely nyugodtan kerülhet akár központi helyre, így a televízió, vagy a  kanapé fölé. A modell különleges, a Hold fényes peremére emlékeztető LED fénygyűrűje a színskála  valamennyi árnyalatát képes otthonunkba varázsolni, és ezzel nemcsak a meghitt pillanatokhoz  járulhat hozzá, de a megfelelő színhatás biztosításával akár az évszaknak megfelelő belső dekoráció szerves eleme is lehet. Az LG Artcool Stylist Inverter V-t nyugodtan elhelyezhetjük a hálószobában is, hiszen nemcsak a  hűs levegővel segíti a nyugodt álmot. A készülék éjszakai üzemmódban mindössze 19 dB-es hangot  bocsát ki, ami az emberi fül számára szinte hallhatatlan. Fényeivel segíthetik az esti relaxációt,  a romantikus hangulat megteremtését, a reggeli ébredéskor, pedig behúzott függöny mellett  is „kisüthet a nap”. Az LG Artcool Stylist Inverter V megalkotása során az LG különös figyelmet fordított a távvezérlő  kialakítására is: lekerekített alakja a beltéri egység formájával harmonizál, ezzel egységet teremtve  a szobában.

  

  

 

Forrás:

http://lakbermagazin.hu/