Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Mindent a LED lépcsővilágításról - Praktikus tanácsok nem csak kezdőknek!

2015-03-23

 
Gondoltál-e már arra este, hogy jó lenne, ha nem kellene felkapcsolnod a folyosón lévő nagy világítást, mert a sötéthez hozzászokott szemedet elvakítja az erős fény, vagy esetleg felébred a szobában lévő párod? Bizony, a LED lépcsővilágítás nem csak egyedi és szép, hanem ezekre a problémákra is megoldást nyújt. Főleg családosaknak éri meg ez a hamar megtérülő módszer, hiszen a kisgyerekek is sokkal biztonságosabban közlekedhetnek éjszaka a lakásban. Ha Te is szeretnél különleges világítást otthonodba, ami még a balesetek veszélyét is csökkenti, akkor ez a tökéletes megoldás!
 
 
Kívül belül LED lépcsővilágítás
 
Először azt kell meghatároznod, hogy hova szeretnél lépcsővilágítást felszerelni.
Sokan csak arra gondolnak, hogy éjszaka jól fog jönni, amikor lesétálnak pár dolgot elintézni lefekvés előtt, pedig nem csak a lakás belsejébe érdemes megcsinálni ezt a fajta világítást. Akkor is remekül tud jönni, amikor sötétedés után érkezel haza és hosszasan keresed a kulcsodat, vagy ha nem garázsban, hanem a kertben parkolsz, hiszen a LED lépcsővilágítás megkönnyíti ezeket a műveletek is. Arról nem is beszélve, hogy ezzel tökéletes első benyomást tehetsz a vendégeidre. Ne csodálkozz, ha azt fogják kérdezgetni tőled, hogy ezt hol szerezted.
 
   
 
 
A külső lépcsővilágítás nagyon látványos, de ha kültérre szeretnél LED világítást, akkor mindenképp figyelj oda, hogy vízálló LED szalagot válassz! Ezt az információt megtalálod a megvásárolt termék dobozán, kötelező feltüntetni.
 
 
A mi vízálló LED szalag kínálatunkat ITT találod.
 
 
A multikban vásárolható LED-ekkel ellentétben, mi minden termékünkre 2-3 év garanciát adunk, így nem kell attól tartanod, hogy hamar meghibásodik a világítás, és újra meg kell venned a terméket.

Ha szakértői segítségre van szükséged a megfelleő termékek kiválasztásához, keress minket bizalommal és mindenben segítünk!

 
Inkább belül
 
Ha nincs kerted vagy nem vagy híve az esti családi grillezéseknek, akkor marad a lakás belső világítása. Igyekeztem sok lehetőséget összegyűjteni. Remélem, megtalálod köztük a számodra tökéleteset, hiszen a lépcsővilágításnak sok fajtája van.
 
                     
 
 
 
 
 
 
Színesben szép az élet
 
Ha már kicsit is hallottál a LED világításról, akkor tudod, hogy nem csak hideg és meleg fehér színben kaphatóak, hanem kék, zöld, piros… és még RGB változatban is. Ha nem csak az a célod, hogy jobban láss este, mikor lefelé ballagsz, akkor érdemes az RGB világítást választanod, hiszen azzal a hangulatodhoz állíthatod a világítás színét és a vendégek álla is biztosan leesik, mikor meglátják.
 
Itt van pár merész LED lépcsővilágítás példa, de azok is, akik az egyszerűbb világítást kedvelik, biztos megtalálják a nekik tetsző verziót.
 
                                 
 
 
 
Korlátvilágítás
 
Nem csak azok választhatják a lépcsővilágítást, akiknek emeletes házuk van. A társasházban lakók életét is jelentősen megkönnyíti ez a megoldás, érdemes befektetni rá.
 
A képek jól szemléltetik, hogy ennek a fajta világításnak is milyen sok variációja van:
 
                                           
 
 
 
Fa, üveg…
 
Azon is sok múlik, hogy milyen anyagból van a lépcsőd. Hiszen nem ugyanoda érdemes helyezni a LED-eket, ha a lépcsőd üvegből van, vagy éppen valamilyen kárpit borítja.
 
                            
                           
 
 
Luxus mindenek felett
 
Ugyan kevesen rendelkeznek ilyen varázslatos otthonnal, de ha Te talán közéjük tartozol, akkor ezekből a lakásokból nyerhetsz egy kis inspirációt. Hiszen ki mondta, hogy nem lehet lépcső a fürdőszobában vagy megvilágított pódium a nappaliban?!
 
                              
 
+ 1 Tipp:
 
Ha nem otthonra, hanem a munkahelyedre vagy egy nagyobb üzletbe szánod a lépcsővilágítást, akkor igazán szabadjára engedheted a fantáziádat. LED világítással jobban felhívod a figyelmet az üzletedre, és több ember kíváncsiságát kelted fel termékeid iránt.
 
                                                                   
 
 
 
              
Csomagban olcsóbb kiszereléseink között
sok LED szalagokból álló akciós terméket találsz,
NÉZZ KÖRÜL OTT IS!
 
 
Ha kedved támadt lépcsővilágítást csináltatni, akkor keress minket bizalommal!
Igyekszünk minden kérdésedet megválaszolni és segíteni neked!
 
              
Addig is böngéssz webshopunk kínálatában!
 
 
 
 
 
 
Wábits Viktória
Első női LED világítás szakértő
LEDmaster.hu
EMKE Kft.
H-6724 Szeged, Kenyérgyári út 4.
ertekesites@ledmaster.hu
www.ledmaster.hu


Ügyfélszolgálat:
(+36)70/432-8925
info@ledmaster.hu
Hétköznap 08:00-18:00 között nyitva