Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

NE OLVASD EL!

2014-09-15

...Ha nem vásárolsz az e-bayről!
 
Sokszor kapok olyan kommentet egy-egy hirdetésnél, ahol egy ebayen vett LED termék árát tünteti fel a hozzászóló. Megmondom őszintén nem igazán értem, hogy ezzel mi a hozzászóló célja, de ha az, hogy megírja, milyen olcsón vett egy terméket egy ismeretlentől, akkor magyarázkodás helyett, az alábbi e-maillel szeretnék válaszolni rá.
 

Szolgáljon az alábbi e-mail, ami Krisztiántól jött tanulságként az ebayes vásárlásokról, íme:

„Pár éve vásároltam kínából LED szalagokat, RGB-t. Egy részét autóban, egy részét otthon használtam, teljesen különböző körülmények között. Mindkettő rövid idő alatt tönkrement. Először kiégtek a zöldek, aztán a kékek, a végén a piros.

Most újraéleszteném a dolgokat, de én mégegyszer ilyen ócska ledsorokat nem vagyok hajlandó vásárolni, amiket az ebay-en is találok.

Olvastam azt is, hogy minden ledszalaghoz stabilizátor elektronika kell. Nekem az egyik szalagomhoz egy 12 voltos laptop tápegység volt (az már csak minőségi - gondoltam én), a másik pedig az autó rendszerében volt, egy hozzá vásárolt RF vevős vezérlővel,és ismétlem: mind tönkrement nagyon hamar.

Szeretnék legalább 15 métert vásárolni, vagy többet, kültéri, RGB, MINŐSÉGI (!!) szalagból.”
 
  

Persze nem azt szeretném ezzel állítani, hogy minden termék és árus ezeken az oldalakon csaló, vagy kamu az egész hirdetése úgy, ahogy van, hanem nekem az a véleményem, hogy szerencsésnek kell lenned, és valamilyen szinten kockáztatsz is minden esetben, ha egy vadidegentől vásárolsz a világ másik végéről. A pénzed biztosan. Sajnos korábban már én is jártam pórul alibabás megrendelésénél, amikor is 2.000 dollárom bánta, de annyira elcsábultam a hihetetlenül jó árú Samsung monitorok árán. Visszagondolva nem is értem hogyan lehettem ennyire naív...
 
Azt biztosan állíthatom, hogy ha nálunk vásárolsz LED terméket arra minimum 1 év garanciát adunk és bármi problémád merül fel a termékkel azonnal cseréljük! részünkről nincs kifogás, nincs apróbetűs rész! Nincs mitől félned, nincs veszíteni valód!
 
 
 
Wábits Viktória
Első női műszaki LED szakértő
LEDmaster.hu
EMKE Kft.