Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Rendszerezd újra - Tuti tippek a fürdőszobához

2017-03-01

 

Nekünk már a tavaszi nagytakarítás jár a fejünkben, amit valamikor úgyis el kell kezdeni, miért ne indíthatnánk a fürdőszobával, akár már ezen a hétvégén!

 

Kezdd egy alapos válogatással!

Pakolj ki mindent a szekrényekből, és nézd át a portékát. Szórd ki, aminek lejárt a szavatossága, illetve azt is, aminek kételkedsz a minőségében. A smink cuccok közül is szanáld ki, amit már nem használsz, mert kiment az a szín a divatból vagy már régen felbontottad, és nem fogyott ki stb. Aminek már csak pici van az alján, azt hagyd szem előtt, és használd el gyorsan, hogy a dobozát kidobhasd.

Jó, ha ezt a szokást megtartod, és sűrűbben alkalmazod. Ami kifogy vagy nem kell, illetve nem vált be, azt rögtön dobd ki/ajándékozd el.

 

Duplán praktikus

A zuhanyfüggöny rúdja mellé tegyél még egyet, amire a törölközőket teheted száradni zuhany után, így rögtön kéznél lesz a tisztálkodást követően, és meg lesz a helye is, ahol rendesen le tud száradni. Ha a zuhanyfüggöny mögé szereled az extra függönytartó rudat, akkor még szem előtt sem lesz.

 

A zuhanyrózsa körül

A falfelületet, ami a zuhanyrózsa körül, illetve az azt tartó állvány körül van általában nem használjuk ki, senki földje. Viszont fel lehet ide akasztani egy akasztós rendszerezőt, ami kis polcokból, kosárkákból áll. Erre aztán mehetnek a szappanok, tusfürdők.

 

Fiók rendszerezés

A fiókokba tegyél elválasztó elemeket, így sokkal rendezettebb lesz, és könnyebben megtalálod a dolgokat.

 
Fürdőszoba fiók
 

Mosózsák

A mosózsákokból szuper jó játéktároló lehet, egyszerűen csak akaszd fel egy kampóra, és a vizes játékok lecsepeghetnek benne. Ja, és tutira nem fogsz semmi kellemetlenre rálépni.

 

Keskeny szekrények

A keskeny szekrények nem foglalnak sok helyet, de a törölközőknek és fürdőszobai eszközöknek, tusfürdőknek, krémeknek, dezodoroknak éppen elegendő tárhelyet biztosítanak.

 

Csinos dobozkák

A papír zsebkendőnek, fültisztító pálcikának, betéteknek, vattakorongoknak stb. Vásárolj egyforma dobozokat, melyek stílusos tárhelyként szolgálhatnak, és még helytakarékosak is.

 

 

Forrás:

www.proaktivdirekt.com