Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Ritkaság: ez az e-könyv-olvasó olyan, mint az igazi könyv

2015-05-12

Szűkíti az e-könyv olvasó és az igazi könyvek közötti rést a legújabb PocketBook Touch Lux.
 
A Touch Lux széria legújabb készüléke, a PocketBook Touch Lux 3 HD minőségű (1024x758 pixel felbontású) E Ink Cartakijelzőjének halvány háttere és kontrasztos fekete színei a hagyományos papírral szinte megegyező olvasásélményt nyújtanak. Elődeihez képest a képernyő 50 százalékkal erősebb, 15:1 arányú kontrasztot és 20 százalékkal nagyobb tükröződésmentességet kínál. A kijelzőn minden eddiginél egyszerűbb a legkisebb betűméret és a legbonyolultabb grafikonok megjelenítése is, míg a LED háttérvilágítás bármilyen fényviszonyok között gondoskodik a kielégítő olvasásélményről.
 
 
A 18 különböző könyv- és négy grafikus formátumot (JPEG, BMP, PNG, TIFF) támogató e-könyv olvasó 4GB belső memóriája és microSD kártyával megfejelt memóriája (32 GB-ig) könyvek ezreinek tárolását teszi lehetővé. Az 1 GHz processzornak és az 256 MB-nyi RAM-nak köszönhetően a lapozás gyors, és az alkalmazások is zökkenőmentesen futnak a készüléken.
 
A beépített wifin keresztül az olvasón elérhető az összes online tartalomküldő szolgáltatás, így a Dropbox, a Send-to-PocketBook vagy a PocketBook Sync. Az előre telepített ReadRateapplikációnak köszönhetően pedig könnyedén megoszthatjuk a könyvekkel kapcsolatos tapasztalatainkat barátainkkal.
 
 
Forrás:
http://hvg.hu/