Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Segítünk, hogy a nyáresték emlékezetesek maradjanak!

2015-06-15

 
Ebben a nagy melegben nincs is jobb, mint este kiülni a kertbe (vagy teraszra) a haverokkal és egy hideg italt kortyolgatni, miközben megvitatjuk az élet nagy dolgait vagy épp a legutóbbi focimeccs eredményeit. Az italt ugyan nem mi álljuk, de a hangulatos fényekről tudunk gondoskodni!
 
Új limitált szériájú termékeink közt (amiket csak külön megrendelés esetén gyártunk le) rengeteg kerti világítási eszköz és különböző LED-es reflektor is található, azért hogy a nyáresték mindig emlékezetesen teljenek!
 
 
A reflektorokat leggyakrabban koncerteken és színházakban használják, de tökéletes választások garázsok, kocsi beállók, kertek vagy éppen házak külső megvilágítására is. Igazán megkönnyíti az életét azoknak, akik sötétben érkeznek haza és szeretnének anélkül beparkolni, hogy meghúznák az autójukat. Arra is ideális, ha csak este kirohansz a házból és nem akarsz sötétben tapogatózni, de a fentebb említett baráti összejöveteleket is mindig feldobja. Ráadásul, ha kerítés közelébe és a ház falára helyezed el őket, akkor nagy célzott fényük távol tarthatja a betörőket is.
 
 
Ha csak az a cél, hogy tökéletesen láss mindent az udvaron vagy a garázsban, akkor a hideg fehér fényű LED reflektorok között érdemes válogatnod, de ha szeretnéd feldobni a baráti összejöveteleket, vagy egyszerűen csak szeretnéd színpompában füröszteni kertedet, akkor legújabb RGB világítású fényszóróink valók neked! Választékunk egy naturális fehér fényű darabbal is bővült, de kínálatunkban mozgásérzékelős reflektort is találsz, így garantáltan ráakadsz a számodra megfelelő kerti világításra. Ezenfelül készletünk egy egyedi minimalista dizájnnal rendelkező álló kerti lámpát is tartalmaz, amit egyszerűen muszáj látnod!
 
 
 
 
További újdonságaink között található egy kültéri falikar, ami hideg, meleg és természetes fehér fényű világítással is kapható mostantól. Ezt a fajta világítást szerintem nem is kell nagyon bemutatni senkinek, beszéljenek inkább a képek!
 
 
 
 
Ha pedig valami egészen kivételes és kreatív módszerrel dobnád fel otthonodat (kívül-belül), akkor LED-es téglánk a tökéletes opció a számodra! Mindenütt remekül mutat, és mivel lépés és vízálló, ezért akár a zuhanyzódat is díszítheted vele.
 
 
 
 
A lépcsővilágítás előnyeiről korábban már volt szó, így nem részletezném újra őket. Ez a fajta világítás a legideálisabb arra, hogy vedégeidet már a bejárat előtt lenyűgözd, de lakáson belül is nagyon látványos és praktikus megoldás. Most bevezetésként 3 különböző speciális lépcsővilágítással készültünk a számodra, ami hideg és meleg fehér fényben is kapható, így biztosan megtalálod a neked tetsző darabokat.
 
 
 
 
Ez még nem minden! Egészen extravagáns világításokat is találhatsz nálunk! Magyarországon egyedülálló készletünkben többek között olyan különlegességekre is rálelhetsz, mint a képen látható NAZCA WW vagy Apollo 11WW, amik használatával kerted mindenkiben csodálatot fog kiváltani.
 
 
 
 
 
Nincs más dolgod, csakhogy megtaláld legújabb kerti világítási részlegünkből a neked tetsző darabokat, díszítsd fel velük az udvarodat vagy a garázsodat és nézd, ahogy a szomszédod sárgul az irigységtől!
 
Teljes kerti világítási szekciónkat itt találod!
 
LED-ekkel a kellemes és emlékezetes nyárestékért!
 
 
 
 
 
 
Trogmayer Olivér
LED világítás kivitelezés szakértő
LEDmaster.hu
EMKE Kft.
H-6724 Szeged, Kenyérgyári út 4.
Ügyfélszolgálat:
(+36)70/432-8925
Hétköznap 08:00-18:00 között nyitva