Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Színes LED szalagokkal jön az új DeepCool PC ház

2014-10-16

A DeepCool egy érdekes számítógépházat mutatott be, amely a Pangu SW-RD nevet kapta. A közepes torony formátumú kuckó kívül piros-fekete, belül pedig matt fekete festésű, bővítőhelyek tekintetében pedig elég jól el van eresztve.
 

Az alaplaptálca szerelőablakkal, illetve kábelmenedzsmentet segítő kivágásokkal érkezik, tetején pedig Mini-ITX, microATX vagy ATX formátumú alaplap kaphat helyet. A ház három darab 5,25 hüvelykes bővítőhelyet kínál, a 2,5 hüvelykes és 3,5 hüvelykes meghajtókat pedig összesen hat fiók fogadja, amelyek két hármas csoportra vannak osztva, és természetesen könnyedén ki is vehetőek.
 

A tápegység a ház hátulján, alul található, egy szellőző felett, PCI slotokból pedig összesen hetet kapunk. A ház belsejében maximum 165 milliméter magas processzorhűtő fér el, a bővítőkártyák pedig alap esetben 310 milliméternyi hellyel gazdálkodhatnak, de ez a HDD keret eltávolításával 400 milliméterre növelhető.
 
    

A 477 milliméter magas, 498 milliméter mély és 205 milliméter széles számítógépház remekül átszellőztethető, igaz, gyárilag csak egy hátlapi 120 milliméteres átmérőjű ventilátor jár hozzá. Igény esetén az előlap mögött kettő, a tetőlapon kettő, a ház alján pedig további egy darab 120 milliméteres átmérőjű ventilátor helyezhető el. A ház hátulján két gumírozott furaton keresztül lehet kivezetni a folyadékhűtő rendszerhez tartozó külső hőleadó radiátor csöveit.
 
      

Extraként többszínű LED-szalag is jár a termékhez, méghozzá rögtön kettő. Az RGB LED szalagok egy MOLEX tápcsatlakozón keresztül kapják az áramot, egy vezérlőegységen keresztül, ami infra vevőt is tartalmaz, ugyanis a szett színe a mellékelt távirányítóval változtatható. A távirányító alapján a LED-es világítás fényereje is könnyedén módosítható, sőt, különböző effektekkel még változatosabbá tehető a világítás működése. Az RGB LED szalagok 3M ragasztócsíkkal rögzíthetőek a kiválasztott helyekre.
 
          

A Pangu SW-RD előlapi portjai között kettő darab USB 3.0-s és kettő darab USB 2.0-s port lapul, amelyek mellé természetesen jár a szokásos fejhallgató csatlakozó, illetve a mikrofon bemenet is.

A DeepCool Pangu SW-RD rövidesen elérhető lehet kereskedelmi forgalomban, az azonban nem derült ki, hogy pontosan mennyibe kerül majd.
 
 
 
Forrás:
http://ipon.hu/