Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Tamásiba is az Elios viszi a LED-eket

2015-06-20

Ismét közbeszerzést nyert Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak egykori érdekeltsége, az Elios Zrt., amely ezúttal Tamásiban nyerte meg a közvilágítás korszerűsítésére kiírt tendert.
 
Az építési beruházásra, a kivitelezési munkák elvégzésére 193,3 millió forintot kap az Elios, derült ki a Közbeszerzési Értesítőből. A közvilágítás korszerűsítését uniós forrásokból finanszírozzák.
 
Ezt a közbeszerzést még azelőtt nyerte meg az Elios, mielőtt Tiborcz István bejelentette volna, hogy kiszáll a cégből: az értesítő szerint ugyanis a szerződéskötés időpontja április 1-je volt, míg Orbán Viktor veje május végén szállt ki azokból a cégekből, amelyek közbeszerzésekben is érdekeltek.
 

Az Elios sorra nyeri a közbeszerzéseket

Az elmúlt hetekben több olyan hirdetmény is megjelent a Közbeszerzési Értesítőben, ahol a közvilágítás korszerűsítésére kiírt tendert az Elios nyert meg: Cegléden, Sárváron és Ajkán is dolgozhat Tiborcz István egykori cége, de ezen felül Alsópáhoktól Vácig szinte mindenhová az Elios viszi a LED-es fényforrásokat.
 
A cégnek mostanában elég jól megy a szekere, erről bővebben itt olvashatsz. Az Elios tavaly szűk 5 milliárd forintot nyert a közbeszerzéseken, idén az év eddig eltelt részében már 4 milliárd felett jár.
 
 
 
Forrás:
http://www.origo.hu/