Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Térkihasználás a fürdőszobában

2016-03-26

Előfordult már veled, hogy több helyet szerettél volna a fürdőszobában? Hogy nem tudtad hova rakni a rengeteg pipereflakont? Erre a problémára kerestünk most megoldásokat!

Első lépésként érdemes átgondolni, mit vihetünk ki a fürdőszobában lévő dolgok közül. Hány fürdőlepedőre van valóban szükség, hány üvegcse, tégely lepi el a pipereszekrényt és a gyógyszeres fiókot? Miután megszabadultunk a szükségtelen tárgyaktól, keressünk olyan „rejtett” helyeket, amelyeket némi kreativitással kihasználhatunk. 


Egy szűk falbeugró például tökéletes a mennyezetről lelógatható tárolórendszer számára.

 

 

A mosdó alá elhelyezett kis szekrény is nagyon jól ellátja a funkcióját. Ide mindent betehetünk, amit nem akarunk közszemlére tenni. Terjeszkedjünk fölfelé is! Kisebb belmagasságú helyiségben igyekezzünk kihasználni az ajtók, ablakok feletti szabad felületeket. Ide polcokat, szekrényeket akaszthatunk. Az ajtó hátoldalára erősített zsebes tároló tökéletes hely a sminkcuccok, bizsuk, piperék számára.


Egy plafonig érő polcrendszer a kis fürdőszobákból sem hiányozhat. Ide kerülhetnek a ritkábban használatos tárgyak, kellékek.


Emeletes guruló állványokkal hasznos tárolókat alakíthatunk ki anélkül, hogy értékes padlófelületet rabolnánk el, ráadásul ezeket az elemeket bármikor könnyen arrébb tolhatjuk.


Talán kissé ódivatúnak tűnik, pedig kitűnő ötlet a fürdőkádrács, melyet a kádra merőlegesen ajánlott elhelyezni.

 

 

 

Forrás:

www.lakaskultura.hu