Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Többet kevesebb pénzért? Nálunk minden lehetséges!

2014-06-13

 
Többet kevesebbért?
 
Hihetetlen, de most a 90 LED/méteres ZÖLD színű beltéri LED szalag olcsóbb, mint a 60 LED/méteres változat.  Ha most vásárolsz 1311UG-90-12VF LED szalagot, akkor most 753 Ft + ÁFA / méteres áron jutsz hozzá és 30 LED-del többet kapsz, mint a már jól ismert 1311UG-60-12VF LED szalag esetében.
 
RENDELD MEG MOST ÉS KAPJ TÖBBET KEVESEBB PÉNZÉRT!!!
KATTINTS A KÉPRE A TERMÉKÉRT!
 
 
 
 
Utolsó darabok: Kifutó termékeink kedvezményes áron!
 
Sajnos búcsút mondunk a 0335-ös vízálló és strapabíró LED szalagjainknak. Ezek a kültéri LED szalagok sokak kedvencei voltak, de eljött a váltás ideje. Ha eddig csak tervezgetted, hogy vásárolsz belőlük, akkor ne halogasd tovább, mert ez az utolsó lehetőség! Mától csupán 2.244,- Ft + ÁFA / méter áron kaphatóak!
 
      
Ha a régi, megbízható minőséget keresed új és kedvezményes áron, akkor ez kell neked!
 
 
 
Meglepetés: Új termékek érkeztek!
 
Új, Olcsóbb, Vízálló... Mi kell még?
 
A fenti termékeket fogják helyettesíteni az új élvilágítós vízálló LED szalagjaink. Az új 66 LED/méteres 3014-es típusú LED szalagokhoz most kedvezményes bevezető 2.490,- Ft + ÁFA / méter áron juthasz hozzá. Elsőként FEHÉR és PIROS vásárolható belőle, de hamarosan raktárra érkezik a többi szín is.
 
96 LED/méteres kiszerelésben is kapható MELEG FEHÉR és KÉK színben!
 
  
Csapj le a neked tetsző színű LED szalagra és tedd ragyogóvá otthonodat, látványosabbá üzletedet, vagy akár a kertedet is díszítheted vele, hiszen az eső sem árt neki!
 
 
 
1 tekercs 5 méter LED szalagot tartalmaz!
A feltüntetett ár 1 méterre vonatkozik!