Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Tudd meg, hogyan lesz több vevőd, ha átváltasz LED-es üzletvilágításra!

2015-08-02

 
Az elmúlt hetekben már volt szó rendkívüli kerti világítás termékeinkről, bemutattuk a Magyarországon csak nálunk kapható design lámpáinkat és a minden szempontból kihagyhatatlan LED-es TV háttérvilágításról is olvashattál... MOST legújabb termékkategóriánkról, az üzletvilágításról tudhatsz meg többet!
 
Ha eddig nem foglalkoztál az üzletvilágításod kialakításával, akkor nagy hibát követtél el!
 
Egy boltban, áruházban nagyon fontos a bútorok, termékek megvilágítása. Sokkal csábítóbb lesz a kínálatod a vevők szemében, ha azt a világítással is kihangsúlyozod. Ha pedig a fények már az utcáról is látszanak, akkor egészen biztosan többen fognak érdeklődni a termékeid iránt és ez több bevétellel is jár. Ugye te is azt szeretnéd, ha az emberek kellemesen éreznék magukat az üzletedben és örömmel járnának vissza hozzád? Ezen a minőségi üzletvilágítás rengeteget tud segíteni! Hiszen ki akarna olyan helyen vásárolni, ahol rosszak a fényviszonyok, a termékek nincsenek jól kiemelve, vagy éppen fárasztják a szemét a halogénes izzók? A sikeresek cégek adnak az üzleteik külső megjelenésére, ugye te is egy megbízható, jól menő vállalkozás képét szeretnéd vevőidben kelteni?
 
 
A kirakatokba vagy festmények megvilágítására pedig kizárólag a LED világítást javaslom, mert a többi energiatakarékos izzóval szemben nem bocsátanak ki UV sugárzást és nem károsítják a megvilágított tárgyakat. Nem hiába áltak át a Louvre múzeumban is pár éve teljesen LED világításra.
 
Azonban a megfelelő világítás kialakítása nem csak a helyben árusító üzletek számára lényeges, hanem az irodák, gyárak számára is. Minél nagyobb területen cserélik le a régi higanytartalmú világítást, (amit már az EU régóta próbál beszüntetni) annál több pénzt lehet spórolni velük. Ez persze nem azt jelenti, hogy a kisebb cégeknek, KKV-knak nem éri meg váltani. A világítás modernizálása hosszútávon mindenkinek megéri, hiszen egy-két éven belül megtérül a ráfordított összeg és utána még sok-sok évig élvezheted a LED-ekkel járó előnyöket. A rezsi csökkentése mellett más érdemei is vannak a LED világításnak: védik a környezetet, és bármilyen üzletet sokkal egyedibbé, exkluzívabbá varázsolnak, ha díszvilágításként használják őket. Ráadásul a karbantartási összegek is minimálisra csökkennek használatukkal.
 
          
 
Több kísérlet is bebizonyította, hogy a világításra fordított kiadások, akár 40-70 százalékban csökkenhetnek azoknál a cégeknél, amik átállnak LED világításra. Felmérések szerint szerencsére a legtöbb hazai vállalatvezető igyekszik lefaragni az energiaköltségekből, és ezáltal növelni a versenyképességüket. Azzal mégsem foglalkoznak, hogy az óriási területű raktár, gyári, és kiszolgáló épületekben is áttérjenek LED világításra. Pedig rengeteg pénzt lehetne megtakarítani akkora helységek világításának modernizálásával. Mivel pár éven belül megtérül a világítás cseréje, és utána százezreket, sőt akár milliókat lehet segítségével spórolni, amit lássuk be, lehetne jobb dolgokra is költeni.
 
Már egy LED panel is sokat számít!
 
A megfelelő világítás kialakításával az alkalmazottak is sokkal komfortosabban fogják érezni magukat, sőt akár hatékonyabbak is lehetnek tőle. A dolgozók többsége azt nyilatkozta, hogy a hideg fehér világítás cseréje után nem volt szükségük más fényforrásokra, mivel jobban látták a részleteket.
 
 
 
Legújabb kifejezetten üzletvilágításra alkalmas fénycsöveink, spot reflektoraink és mennyezeti paneljaink segítségével, rá se fogsz ismerni régi, megszokott munkahelyedre!
 
 
 
Legújabb termékeinket itt találod!
 
Ha pedig szeretnéd színes RGB LED szalagjainkkal kiemelni termékeidet,
akkor nézz szét és válogass csomagban olcsóbb menüpontunk választékából!
 
 
 
Ha nem vagy biztos, hogyan kellene belefognod a változásokba, akkor munkatársaink és lakberendezők mindenben segítenek, hogy kialakítsd a tökéletes üzletvilágítást!
 
 
 
 
 
Wábits Viktória
Első női LED világítás szakértő
LEDmaster.hu
EMKE Kft.
H-6724 Szeged, Kenyérgyári út 4.
ertekesites@ledmaster.hu
www.ledmaster.hu


Ügyfélszolgálat:
(+36)70/432-8925
info@ledmaster.hu
Hétköznap 08:00-18:00 között nyitva