Kis türelmet,
feldolgozás folyamatban ...

Új limitált szériás design csillárjaink már kaphatóak!

2015-06-07

 
Legújabb limitált szériás LED különlegességeinket hamarosan üzletünkben személyesen is meg tudod majd tekinteni, de csak külön megrendelésre gyártjuk le őket!
Ismerkedj meg közelebbről design LED csillárjainkkal és paneljainkkal!
 
Ez egy teljesen új kategória, korábban nem árultunk ezekhez hasonló termékeket, de a nagy érdeklődésre tekintettel, úgy gondoltuk, hogy végre eljött az idő meglepni mindenkit egyedi design lámpáinkkal! Ezek mind egyedi gyártmányok, ilyen csillárokkal, fali panelekkel Magyarországon más cégnél nem fogsz találkozni! Ha unod már, hogy itthon minden cég ugyanazzal a LED-es termékkínálattal rendelkezik és valami egészen különlegesre vágynál, akkor legújabb lámpáink biztos elnyerik majd a tetszésedet!
 
Ha Te is azok közé tartozol, akik csodálva és néha irigykedve figyelik a LED csillagos égboltokról készült képeket, de esetleg anyagilag nem engedheted meg magadnak őket, akkor ezek a csillárok tetszeni fognak! Termékeink különböző árkategóriákban vannak, így mindenki megtalálja a számára megfelelő világítást, azok is, akik nem szeretnének vagy tudnak túl sokat költeni lakásuk világításra és azok is, akik hajlandóak akár nagyobb összeget is fizetni egy igazán különleges design csillárért.
 
Ha inkább olcsó kategóriában keresel, akkor számodra az új limitált szériás kör alakú mennyezeti lámpánk lehet a tökéletes választás, amit remekül kombinálhatsz egyedi design fali LED paneljainkkal. Már egy-egy ilyen panel úgy feldobja lakásodat, hogy rá se fogsz ismerni! Remekül mutatnak a nappaliban, a hálószobában, de akár az előszoba vagy a konyha fénypontjai is lehetnek. Ezen termékek a legkedveltebb, naturális fehér fényű világítással kaphatóak, és mindezt megszerezheted most elérhető áron!
 
     
 
 
Ha ezeknél kicsit extravagánsabb világítást keresel, akkor nem kell aggódnod, ugyanis megújult kínálatunkban remek áron rábukkanhatsz pár igazi kincsre is. Nézz szét design LED csillár menüpontunkban, hogy az összes új termékünket meg tudd tekinteni!
 
 
 
 
 
Itt az arany középút! Ezeket a különleges, formatervezett LED-es csillárokat nagyon fogod szeretni! Nem csak a stílusosságukkal vesznek le a lábadról, hanem az árukkal is. Ha valami szokatlan és lenyűgöző világításra vágysz egy átlagos design lámpa áráért, akkor ne keress tovább! Bármelyik csillár az otthonod dísze lehet, hiszen egyszerűen vonzzák az ember tekintetét. A nappaliban vagy az étkező asztal felett mutatnak a legjobban, de mindenütt lélegzetelállítóak. Ha élőben is látni szeretnéd őket, akkor látogass el hozzánk a Kenyérgyári úton lévő üzletünkbe, ahol megtekintheted a bemutató darabokat! Ezek a design lámpák is limitált szériásak, azaz a székhelyünkön ugyan meg tudod tekinteni a mintadarabokat belőlük, de csak megrendelésre készítjük el őket. Mindegyik termék adatlapján megtalálható, hogy mennyi az elkészítési idejük ezeknek a különleges példányoknak.
 
    
 
 
 
Vigyázz! Ezeket a lámpákat csak saját felelősségedre nézd meg, mert ha meglátod őket, biztosan beléjük szeretsz! Velünk is így történt. :)
 
Ezek már drágább termékek, de az is biztos, hogy más otthonokban nem fogsz velük találkozni. Mindkét design csillár igazán különleges, olyan érzést keltenek, mintha egy milánói designer tervezte volna őket csak nekünk. Ugye Te is szeretnéd minden nap ezt érezni, ha meglátod a nappalidban ragyogni őket?! Ilyen lámpákat csak a legnevesebb design kiállításokon látni, ha ezekre esik a választásod, akkor nem csak egy csillárt veszel, hanem egy élményt, amit újra és újra átélhetsz, ha felkapcsolod otthon a világítást!
 
 
 
Érdekességek:
Nem csak csillárokkal készültünk, hanem azokra is gondoltunk, akik csak egy modern kiegészítővel szeretnék otthonukat díszíteni, ami szinte már nem is lámpa, hanem műalkotás. Ebből az indítatásból mostantól egy design LED oszlop is elérhető a számodra, ráadásul remek árért. Természetesen, akik csak egy igazán minőségi asztali lámpára vágynak, ami stílusos és fénye nem károsítja szemüket munka közben, akkor nekik is jó hírrel szolgálhatunk.
 
 
 
 
 
Itt nézheted meg az összes design termékünket,
itt pedig speciális design csillárjainkról tudhatsz meg többet!
 
 
Válogass Magyarországon egyedülálló design lámpa készletünkből!
 

 
 
 
 
 
Wábits Viktória
Első női LED világítás szakértő
LEDmaster.hu
EMKE Kft.
H-6724 Szeged, Kenyérgyári út 4.
ertekesites@ledmaster.hu
www.ledmaster.hu
Ügyfélszolgálat:
(+36)70/432-8925
info@ledmaster.hu
Hétköznap 08:00-18:00 között nyitva